Новак Джокович изрази гнева си от това, че е бил

...
Новак Джокович изрази гнева си от това, че е бил
Коментари Харесай

Джокович за допинг теста преди мача си с Нори: Това е срамно; никога не ми се е случвало

Новак Джокович изрази гнева си от това, че е бил тестван за допинг тъкмо преди старта на мача си с Камерън Нори от Купа " Дейвис ". Световният номер едно съобщи, че сходно нещо не му се е случвало в никакъв случай и несъмнено няма желанието въпросната обстановка да се повтаря, в случай че съдим по неговото изявление:

" Не можех да допускам, че взеха сходно решение. Никога не ми се е случвало нещо такова за 20-годишната ми кариера. Трябваше да дам допинг проба единствено час и половина преди да изляза на корта. Имам специфична подготовка за мачовете си и сходно разпръскване е последното нещо, от което се нуждая.

Не могат в подобен момента да дойдат, с цел да ми вземат кръв и урина. Мислите ми минаха в радикално друга посока и в действителност не виждам логичност в подобен метод, само че се надявам да не се стига до сходни решения за в бъдеще. Случилото се е срамно. Казаха ми, че главната причина за този тест е, че срещата ни с Нори ще приключи късно вечерта и желаят да ни оставят повече време за отмора. Подкрепям напълно да бъда тестван по 100 пъти, само че не и тъкмо преди мач " - показа 24-кратният " мейджър " първенец.

Djokovic upset with Davis Cup authorities for mandatory `DOPING CONTROL` test. FULL Story:
— FirstSportz Tennis (@FS_Tennis1)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР