Новак Джокович изравни Роджър Федерер и Рафаел Надал по брой

...
Новак Джокович изравни Роджър Федерер и Рафаел Надал по брой
Коментари Харесай

Джокович: Моето забележително приключение не завършва тук

Новак Джокович изравни Роджър Федерер и Рафаел Надал по брой трофеи от " Големия шлем ", откакто надделя Матео Беретини на финала на " Уимбълдън " и прибави 20-а купа в забележителната си сбирка, като особено на " свещената трева " победи за шести път.

" Беше повече от борба. Поздравявам Матео Беретини, фамилията и екипа му. Тежък мач. Знам, че не е най-хубавото възприятие да загубиш на финала, само че на него му предстоят още доста сходни мачове, това е единствено началото. Той има невероятна игра, доста е мощен, същински италиански чук.

Да спечелиш " Уимбълдън " постоянно е било най-голямата ми фантазия като дете. Специално е за мен. Не го одобрявам за даденост. Като 7-годишно дете си правех купата на " Уимбълдън " у дома, а в този момент към този момент имам шест трофея.

Трябва да отделя време, с цел да загатна имената на Роджър Федерер и Рафаел Надал. Те са изключителни митове на нашия спорт и изключителни хора, които доста пъти съм казвал, че са ме вдъхновявали. Невероятно е, че ги изравних по брой трофеи. Нещо се отключи в мен през 2010-2011 година и стартира едно удивително премеждие. Забележително премеждие, което не приключва тук ".
 Новак Джокович победи за шести път на
Новак Джокович победи за шести път на " Уимбълдън "

Изравни по трофеи Федерер и Надал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР