Новак Джокович има имот в Монте Карло и дълги години

...
Новак Джокович има имот в Монте Карло и дълги години
Коментари Харесай

Директорът на Мастърса в Монте Карло: Очакваме Джокович, но трябва да е ваксиниран


Новак Джокович има парцел в Монте Карло и дълги години живееше в Княжеството, само че това няма да му помогне във връзка с опцията да взе участие в Мастърса, който по традиция открива сезона на клей за най-хубавите.

За задачата международният №1 ще би трябвало да се имунизира срещу Covid-19 – нещо, което все още той отхвърля да направи. Поради тази причина Джокович не можа да пази купата си от Australian Open.

Той ще направи завръщането си на корта за шампионата от категория АТР 500 в Дубай в края на месеца, само че от ден на ден шампионати изискват наложителна имунизация. Така е и за двата идни Мастърса в Индиън Уелс и в Маями.

Наскоро журналистът Даниел Мукш, който е писал и книга за Джокович, сподели, че е доста евентуално 20-кратният първенец от Големия шлем да се имунизира в най-близко време.

Ако това не се случи, то присъединяване му в доста от най-големите шампионати е под сериозна въпросителна. Това важи и за конкуренцията в Монте Карло, както удостовери турнирният шеф Желко Франулович.

„ Ако съблюдава здравните разпореждания на френското държавно управление, ще се радваме да го посрещнем “, сподели

„ Той би трябвало да бъде по отношение на разпоредбите. За момента, доколкото знам, той не е имунизиран. Когато бъде в положително здраве в синхрон с държавните разпореждания, ще го посрещнем с отворени прегръдки. За да пристигна във Франция, първото предписание е да бъде имунизиран. “

Джокович е повторен първенец в Княжеството – през 2013 и 2015. През предходната година той загуби в трети кръг. Тази година конкуренцията в Монте Карло Кънтри Клъб ще се организира сред 9 и 17 април.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР