Новак Джокович и Стан Вавринка ще се изправят един срещу

...
Новак Джокович и Стан Вавринка ще се изправят един срещу
Коментари Харесай

Вавринка се справи с Ечевери и си уреди среща с Джокович в третия кръг на Уимбълдън

Новак Джокович и Стан Вавринка ще се изправят един против различен в шампионатите от Големия шлем за девети път, откакто швейцарския деец победи 29-ия подложен в схемата на Уимбълдън Томас Ечевери с 6-3, 4-6, 6-4, 6-2 в мач от втория кръг на шампионата.

Вавринка, който заема 88-мо място в международната класация, сподели тенис на високо равнище, с цел да се оправи с намиращия се в добра форма Ечевери. Двамата си размениха по един сет, след което Вавринка пое надзор против 15 години по-младия си противник, с цел да запише триумф в четири сета след два часа и половина игра. Носителят на три трофеи от Шлема завоюва невероятните 93 % точки на първи сервис (53/57) и позволи единствено един пробив, като от своя страна взе подаването на Ечевери четири пъти. Вавринка приключи с 31 печеливши удара и 33 непредизвикани неточности, като също така завоюва 21 точки от 31 излизания на мрежата.

По този метод Вавринка си уреди среща с Джокович в третия кръг на конкуренцията. Сърбинът води с 20-6 в мачовете против Ваврника, само че швейцарецът го е побеждавал в два финала в шампионати от Големия шлем - на Ролан Гарос и Ю Ес Оупън.

Победи в мъжката скица през днешния ден записаха още Андрей Рубльов, Александър Зверев, Матео Беретини и Денис Шаповалов.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР