Новак Джокович и Ник Кирьос години наред бяха във вражда,

...
Новак Джокович и Ник Кирьос години наред бяха във вражда,
Коментари Харесай

Джокович поздрави Кирьос за трофея в САЩ и му даде съвет как да спечели титла от Шлема

Новак Джокович и Ник Кирьос години наред бяха във омраза, само че при започване на годината посред им се зародиха другарски взаимоотношения, откакто австралиецът бе един от най-яростните бранители на тогавашния номер едно по проблема с депортирането му от Австралия. Отношенията сред двамата се развиват напълно в позитивна посока, което си пролича и на финала на Уимбълдън, когато размениха голям брой суперлативи и публично оповестиха, че враждата е към този момент в предишното и това е началото на едно другарство.

Отличните изяви на международния №37 се придвижиха и на шампионатите, провеждащи се на твърди кортове в Северна Америка, които са част от американското турне, където канберецът остава непобеден до момента през този сезон. След като през предходната седмица австралиецът завоюва трофея на двойки в Атланта, партнирайки си със своя съотечественик Танаси Кокинакис, по-рано тази нощ Кирьос победи във Вашингтон както на сингъл, по този начин и на двойки. За него това бе първи трофей поединично от тъкмо 3 години насам, когато още веднъж бе първенец в американската столица, и самият той след това съобщи какъв брой доста значи това отличие за него.

След триумфа си Кирьос разгласява фотоси в обществените мрежи, където получи редица поздравления за мощния си рейд във Вашингтон, а измежду изказалите поздравления към първенеца бе и самият Джокович. " Поздравления, другар! Каква седмица! Само добави тренировки по капоейра към дневния си режим и ще спечелиш купа от Големия шлем! ", пошегува се още сърбинът, правейки асоциация със скорошния коментар на Ник под свое видео от подготовка по капоейра, с който австралиецът съобщи по какъв начин се намира в същинска неволя, в случай че би трябвало да прави същото, с цел да бъде " мейджър " първенец.
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР