Новак Джокович е пристигнал в Монте Карло и вече е

...
Новак Джокович е пристигнал в Монте Карло и вече е
Коментари Харесай

Новак Джокович вече е в Монте Карло


Новак Джокович е дошъл в Монте Карло и към този момент е провел първа подготовка на кортовете в Княжеството. Това излиза наяве от малко видео, оповестено на страницата на Джокера в Twitter. Rolex Monte Carlo Masters стартира тази неделя (10 април).

В клипа се вижда международният №1, който организира занятие в именития Monte Carlo Country Club. Преди заминаването си за Княжеството сърбинът тренираше на клей кортовете в своята академия в Белград. Съдейки по думите на неговия брат Джордже, това ще е едвам началото на много натоварения график на Новак през идващите седмици.

Миналата седмица турнирният шеф на Serbia Open разкри, че актуалният първенец на Ролан Гарос ще играе на Мастърс шампионатите в Мадрид (1-8 май) и Рим (8-15 май). Ако това в действителност се окаже правилно, то тогава Джокович ще се изяви в цели четири шампионата преди Ролан Гарос. След Мастърса в Монте Карло 20-кратният първенец от Големия шлем ще оглави схемата на ATP 250 шампионата в Белград (18-24 април).

Завръщането на Джокович на корта се чака с голям интерес, защото той е записал единствено три мача от началото на сезона. На ATP 500 шампионата в Дубай през февруари сърбинът отстрани Лоренцо Музети и Карен Хачанов, само че на четвъртфинала претърпя изненадващо проваляне от тогавашния №123 в ранглистата Иржи Весели.

Видеото от тренировката на Джокович в Монте Карло можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР