Новак Джокович е известен със своята изключително стриктна диета, която

...
Новак Джокович е известен със своята изключително стриктна диета, която
Коментари Харесай

Пример за дисциплина: Как Джокович спечели 6-часова епика с Надал и си взе само блокче шоколад

Новак Джокович е прочут със своята извънредно прецизна диета, която е с голяма заслуга за триумфите на сърбина и той до ден сегашен продължава да я съблюдава ревниво. Оказва се, че Ноле не си разрешава да прави взаимни отстъпки в този аспект, даже когато преди малко се е поздравил с " мейджър " купа, което излиза наяве от неговата автобиография " Serve To Win ":

" Колко тъкмо съм порядъчен? През 2012-та победих Надал във финала на Аустрелиън Оупън, като срещата продължи 5 часа и 53 минути, което беше връх в историята на шампионата. Много хора даже изрекоха мнение, че до момента не е имало по-велик мач в историята на тениса.

След като завоювах, то седнах съблекалнята и желаех да направя единствено едно нещо, а точно да усета шоколад. Не го бях правил от лятото на 2010-та година. Беше ми донесен цялостен шоколад, само че аз отчупих единствено едно малко блокче и го задържах оптимално в устата си, до момента в който се разтопи. Само толкоз можех да си разреша. Този метод ме води до това да бъда номер едно в света " - споделя 23-кратният първенец от Шлема.

This is by far the coldest thing Djokovic has ever said.

This is what it takes to reach the top, the discipline is crazy.
— Swish
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР