Нова загуба за Калоян ИвановТежкият период за варненския баскетболист Калоян

...
Нова загуба за Калоян ИвановТежкият период за варненския баскетболист Калоян
Коментари Харесай

Деян Иванов пада със Самсун в Турция

Нова загуба за Калоян Иванов

Тежкият интервал за варненския баскетболист Калоян Иванов и Петким в Турция продължава. Българинът и съотборниците му в южната ни съседка позволиха трета поредна загуба и общо осма от началото на сезона в локалната втора лига. Петким, който досега бе на предпоследното, 17-то място в подреждането, отстъпи пред опашкаря във краткотрайното класиране Беледие с 61:70 пред своя аудитория в мач от 9 кръг на шампионата. Това бе идеална опция на Петким да завоюва, само че вместо това, Беледие стигна до първата си победа тази есен след 8 следващи провали и по този начин изпрати Иванов и сътрудниците му на дъното на таблицата.
Българинът се регистрира с 10 точки и 5 битки за 31 минути в дуела. Той бе 3/4 (75%) в стрелбата си от игра отблизо и приблизително разстояние, само че нямаше шанс при опитите си от тройката - 0/3. От наказателната линия варненецът записа 4/4 (100%) в срещата.
Следващата седмица Калоян Иванов и Петким гостуват на Орманспор Анкара - тим, който заема 16-та позиция в турската втора лига с индикатори от две победи и 8 загуби.

Снимка: 30_2

Деян Иванов и Самсун не съумяха в Турция

Варненският баскетболист Деян Иванов и Самсун позволиха шеста загуба в Турция през 2017/2018. Българинът и отборът му паднаха от Дюздже със 73:88 вкъщи в мач от 9 кръг в Първа лига на южната ни съседка.

Самсун има в актива си и 3 победи, което му отрежда 14-то място в класирането. 205-сантиметровото тежко крило остана на паркета малко повече от 12 минути за Самсун, като се регистрира с 6 точки, 3 битки и 1 асистенция. При стрелбата си варненецът бе 3/4 от приблизително разстояние. От неговите съотборници Улуг Каджанику бе най-резултатен с 20 точки и 8 битки.
Гостите преобладаваха под двата кръга, като сграбчиха 33 против 28 битки за Самсун. Освен това те демонстрираха и по-точен мерник от приблизително разстояние – 60% против 56% за Деян Иванов и компания. На 22 ноември Деян Иванов и Самсун гостуват на Беледиуе.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР