Нова война назрява между двете бивши колежки и приятелки –

...
Нова война назрява между двете бивши колежки и приятелки –
Коментари Харесай

Ани Цолова във война с Мариана Векилска

 Нова война назрява сред двете някогашни колежки и приятелки – Ани Цолова и Мариана Векилска. След като преди месец последната разгласи, че към този момент е самоосигуряваща се, и призна, че е напуснала апетитния пост в Брюксел, поради който прекъсна тв кариерата си, в този момент Мариана нанесла удар под кръста на Цолова, като изкопирала бизнеса ѝ.

От няколко седмици насам някогашната водеща на " Тази събота “ и " Тази неделя “ се хвали, че към този момент е публицист на свободна процедура, както и треньор по обществена тирада. Плановете на Векилска били, откакто животът в България се върне към естествения си темп, тя да стартира да провежда и изнася семинари на начинаещите в публицистиката, въвеждайки ги в тайните на малкия екран и тънкостите в говоренето пред аудитория.

Именно с това в последните близо 3 години се прехранва и Ани, от която някогашната ѝ колежка в действителност решила да заимства концепцията. Когато слухът за новото начинание на Мариана стигнал до ушите на Цолова, тя не останала по никакъв начин удовлетворена от чутото. И без това мъчно успявала да притегля участници за семинарите си, а в този момент съперниката ѝ щяла да отнеме част от нейните клиенти. Още когато някогашната екранна партньорка на Виктор Николаев се захвана с това начинание, мнозина нейни сътрудници бяха скептични и смятаха, че надали ще може да изхранва фамилията си с сходен вид работа. Оказа се обаче, че от всеки участник в семинарите си Цолова прибирала по 300 лв. и в последна сметка си докарвала положителни пари.

Всъщност спорът сред Векилска и Цолова датира отпpeди повече от 10 гoдини. Toгaвa Aни зaмecти Mapиaнa в " Taзи cyтpин “, така ĸaтo втopaтa излeзe в oтпycĸ пo мaйчинcтвo. Тогавашните шефове на Би Ти Ви oбaчe ocтaнaxa мнoгo дoвoлни oт Aни Цoлoвa, зapaди ĸoeтo я ocтaвиxa зa пocтoяннo дo Hиĸoлaй Бapeĸoв. Toвa пpaти Mapиaнa Beĸилcĸa в нoвинapcĸaтa eмиcия, пpи тoвa нe цeнтpaлнaтa, a oбeднaтa, до момента в който Цолова не спря да натрупа популярност и да дърпа професионално напред, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР