Нова вълна от подкрепа към Диана Димитрова в скандала с

...
Нова вълна от подкрепа към Диана Димитрова в скандала с
Коментари Харесай

Нова вълна от подкрепа към Диана Димитрова в скандала с Юлиан Вергов

Нова вълна от поддръжка към Диана Димитрова в абсурда с Юлиан Вергов, пристигна в последните часове. Няколко от членовете на екипа на " Откраднат живот ", чиито имена участват в отвореното писмо, публикувано на 27 март, желаеха да бъдат отстранени от него.

В писмото се споделя, че никой от подписалите го не е участвал на побой нито във въпросния ден, нито в дните по-късно. Реакцията на Димитрова не закъсня и тя разгласи писмото за подправено. Още на идващия ден (28.03) реквизитор от сериала излезе с името си, с цел да каже, че доста от сътрудниците, които са подписали писмото, очевидно са получили " амнезия ", тъй като са му разказвали историята още през 2018 година

На 29 март Димитрова разкри още хора, които са работили в сериала и я поддържат обществено с имената и лицата си. Днес актрисата разгласява новата още свидетелства за поддръжка, която получава, като този път тя идва от хора, чиито имена участват в отвореното писмо, само че желаят те да бъдат отстранени.

Става дума за Даниел Емарт (сет дресър), Дилян Иванов (втори помощник камера), Светлозар Петров (реквизитор) и Йоана Попова (гардеробиер). Ето какво споделят четиримата, които декларират поддръжката си към Диана Димитрова:

 



Даниел Емарт - сет дресър: ``Казвам се Даниел Емарт, бях Сет дресър в сериала, удостоверявам казаното от сътрудниците, името ми е употребявано в медиите без единодушието ми, обадиха ми се с мотив че вършат лист на екипа да съблюдаваме някакъв неутралитет, в никакъв случай не е ставало дума за писмо до медиите и упорствам името ми да се махне от оня списък``

Дилян Иванов - 2-ри помощник камера: ``Казвам се Дилян Иванов 2ри помощник камера. Обадиха ми се с молба за неутралитет, като ще бъде упоменато че не поддържам никого и не съм виждал или чувал да се е случило нещо досега на изказването от Диана Димитрова. Писмото го прочетох от медиите дотогава не съм го виждал. В следствие се оказа, че във въпросния ден не съм бил на работа. Желая името ми да бъде отстранено от този лист!

Светлозар Петров - реквизитор, удостоверява, че е получил позвъняване да резервира неутралитет. Потвърждава, че не е осведомен за упоменатия текст в отвореното писмо, изпратено до медиите на 27-ми март 2023 година и че не е давал единодушие името му да бъде употребявано във въпросното писмо.

Йоана Попова - гардеробиер: ``Казвам се Йоана Попова и постъпих на работа като гардеробиер през 2019 година в ``Откраднат живот``. Не съм очевидец на случилото се, само че ми е разказвана история от сътрудници, чиито имена участват в отвореното писмо от ``Дрийм Тийм``, в която се загатва ``шамар`` и последвала ``синина``, а не просто вербален спор.

Предполагам, че сътрудниците ми са били изманипулирани с цел да запазят работните си места. Надявам се в този момент да постъпят вярно!`` На финала на днешната си обява Диана Димитрова написа следното: " В каква страна живеем, откакто лъжесвидетелите Велина Павлова и други от хайката, както стана ясно, провеждат съставянето на подправено писмо, сякаш от името на 31 индивида от екипа на Откраднат живот, 20 от които не участват в деня на побоя. В каква страна живеем, откакто Прокуратурата има вяра на тази псевдосвидетелка-телефонистка, а не на индивида, който ми избави лицето със замразяващия спрей в деня на побоя.

Отговорът е: Когато хванеш Господ за шлифера, никой не го е еня в каква страна живееш. Още нещо ще кажа на безскрупулните бранители на насилника. Един ден Господ може да сведе взор и да Ви подари от " моя грим``. Мили хора, не Ви го поисквам. "

 

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР