Нова вълна от лечения на рак изглежда обещаваща за бъдещето

...
Нова вълна от лечения на рак изглежда обещаваща за бъдещето
Коментари Харесай

Лечението на рак на яйчниците е в бърз ход за одобрение от FDA, тъй като се появяват алтернативи за химиотерапия: `Ние постигаме напредък`

Нова вълна от лекувания на рак наподобява обещаваща за бъдещето на онкологичните грижи.

Лекарството за рак на яйчниците RC88, което се създава от китайската биофармацевтична компания RemeGen, получи утвърждение от FDA за Фаза 2 клинични изпитвания по-рано този месец.

Лекарството получи бързо- track designation (FTD) за лекуване на " резистентни на платина рецидивиращи епителни ракови болести на яйчниците, фалопиевите тръби и примитивен перитонеален рак ", удостовери компанията пред Fox News Digital.

RC88 е конюгат срещу медикаменти (ADC), предопределен за лекуване на нападателен рак на яйчниците при пациенти с " неприятна прогноза ", съгласно компанията.

ADC е „ клас медикаменти, предопределени като таргетна терапия за лекуване на заболяване “, съгласно Националния институт по опазване на здравето.

RC88 има за цел да лекува нападателен рак на яйчниците при пациенти с неприятно прогноза, съгласно RemeGen, основаната в Китай компания, която създава л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР