Нова тв Все повече замирисва на море, а битката в туризма

...
Нова тв
Все повече замирисва на море, а битката в туризма
Коментари Харесай

Хотелиери по морето: Пускаме примамливи цени на нощувките

 Нова тв Все повече замирисва на море, а борбата в туризма стартира още при започване на сезона. За да притеглят повече гости, турагенции и хотелиери оферират всевъзможни бонуси и отстъпки. Повече нощувки на цената на по-малко, безвъзмездни атракции, безвъзмездни чадъри и шезлонги са единствено част от атрактивните предложения. 

Сезонът стартира и с примамливи цени на нощувките. До два пъти по-евтино би ни излязла почивката по родното Черноморие този месец, в сравнение с в разгара на сезона – през юли и август. 

Офертите за на ниска цена море при започване на сезона това лято започнаха още в края на май. Без да чакат най-горещите дни, множеството хотелиери в Слънчев бряг оповестиха атрактивни пакети за отмора през юни.

" Имаме специфична отстъпка сега за нашите клиенти от България и освен – минус 20% през целия юни месец. Като цените за юни стартират от 70-75 лева на човек на база ол инклузив и ултра ол инклузив ", заяви Баяр Бекир, маркетинг управител на верига хотели в Слънчев бряг.

След слабия сезон предишното лято в този момент в борбата за всеки клиент хотелиерите засипват туристите с всевъзможни атрактивни оферти.

" Тази година сме се насочили към фамилния туризъм. В нашите хотели имаме специфичен пакет – при двама възрастни, две деца до 12 година се настаняват гратис. Специално за нашите посетители с деца сме подготвили изненади – имаме детски лунапарк в един от нашите хотели – с батут, бънджита и водни лодки ", показва Бекир пред Нова.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР