Нова тв Президентът на Славия и член на Изпълнителния комитет на

...
Нова тв
Президентът на Славия и член на Изпълнителния комитет на
Коментари Харесай

Стефанов изригна в ефир

 Нова тв Президентът на " Славия " и член на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз - Венцеслав Стефанов е разследван за расистки изявления по време на конференция от предишното лято. Сигналите против него са подадени в Комисията за отбрана от дискриминация, в Международната асоциация за битка с расизмa и в УЕФА. Кой стои зад това и има ли връзка разследването с избора на нов президент на футболния съюз у нас - вижте позицията на притежателя на " Славия ".

" Доставя ми наслаждение да виждам по какъв начин деца, които са били сополанковци, като дойдат, след това израстват и играят огромен футбол. Това нещо е плод на възмездие на един човек. Не се съгласих този човек да влезе в прехвърлянето на Филип Кръстев, тъй като той нямаше нищо общо. Хората, които направиха това нещо, бяха Петьо Костадинов, Лъчо Танев и Христо Стоичков. Те бяха безспорните престижи, които Гуардиола одобри и в един миг – идва на пометеното и се насажда лицето Жейнов. Той си е избрал този път, само че знам единствено едно нещо, че всичко на този свят се връща ", коментира Стефанов за " Неделята на Нова ".

" Аз знам за доста неща и той доста добре знае, че в случай че не го бях предизвестил, в Гърция му готвеха една приятна изненада. Той беше измамил за един футболист от Южна Америка моя прятел, президента на на АЕК Димитрис Симинатидис. Помогнах му, да, само че няма ненаказано положително, да знаете ", сподели още той. 

И добави: " При мен са идвали много футболисти, които са били от най-затънтените провинции на Бразилия. Явно там, където са по-бедните, има надарени деца и те идват тук за по-малко пари ".

" Не считам, че е обидно. Тогава е трябвало да забранят и книгата на Агата Кристи " Десет дребни негърчета ". Продължавам да заставам зад думите си – да, аз съм за българите и съм срещу Истанбулската спогодба ", безапелационен е Венци Стефанов. 

" За тези 27 години в " Славия " несъмнено е имало 30-40-50 футболисти с различен цвят на кожата. Имали сме японци, корейци, от Гана, от Нигерия, от Бразилия, от кое място ли не. Мисля, че всичките те са се чувствали доста добре тук. Омар Абут беше дал едно по-лошо изказване. Той беше тук при нас и настрои целия колектив против себе си. Непрекъснато отсъстваше, лъжеше, искаше пари за това и това ", споделя той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР