Нова твПреприемачът в откровено интервю пред Мариян Станков-Мон Дьо за

...
Нова твПреприемачът в откровено интервю пред Мариян Станков-Мон Дьо за
Коментари Харесай

Милионерът Красимир Дачев: Лесните пари си отиват бързо

Нова тв

Преприемачът в искрено изявление пред Мариян Станков-Мон Дьо за манията за власт, средствата и политиката

Тази неделя Мариян Станков-Мон Дьо ни среща с милионера Красимир Дачев. Неговата история е история за парите, които в никакъв случай не спят. 



„ Красимир Дачев е бизнесмен. Един от хилядите хора, които се раждат всеки ден. Милионер се става с работа. За всеки бизнес трябват пари. Имаше интервал, през който можеше да внесеш нещо нелегално и да вземеш един милион. И към този момент си Господ. Когато спечелиш пари по подобен непочтен метод, започваш да плащаш на юристи, защита ”, сподели Дачев. По думите му парите, които са пристигнали елементарно, бързо си отиват. Той добави, че средствата са прекрасен инструмент, в случай че ги използваш за нещо дълготрайно, което ще остане във времето.

„ Да направя първия си милион беше едно от най-лесните неща. Казвах си, че направя ли тези пари, ще се пенсионирам. Никога не съм очаквал да имам такива суми ”, показа още милионерът. Според него не осъзнаваме, че България в действителност върви напред и забогатява.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР