Нова тв Преминаването в онлайн обучение роди и нови идеи. Собствениците

...
Нова тв
Преминаването в онлайн обучение роди и нови идеи. Собствениците
Коментари Харесай

Онлайн обучението роди нови идеи. Възможно ли е децата да учат в ресторант?

 Нова тв Преминаването в онлайн образование роди и нови хрумвания. Собствениците на ресторант в София оферират учениците да се събират и да учат в тяхното заведение. Идеята е - за децата да се грижат възрастни, а родителите им да вървят на работа. На ръба на заповедта ли е обаче тази концепция и има ли искащи?

Онлайн образованието, споделят родители, е проблем що се касае за децата толкоз и за възрастните, на които им се постанова да съобразят целия си работен график с образователната седмица.  Затова още през вчерашния ден от столично заведение измислят решение на казуса.

" Децата нямат потребност от зелен документ и могат да се събират в нашия ресторант на дребни групи, с цел да се образоват онлайн. Ние ще ги следим, ще ги нахраним и ще ви ги предадем, когато се освободите от вашите отговорности ", споделят уредниците.

В актуалната заповед на здравния министър се споделя, че групови занятия за деца, могат да се организират при строго избрана минимална отдалеченост и при не повече от 5 индивида в помещение.  От заведението са безапелационни: имат задоволително място и няколко зали, в които да разделят децата.

" Наистина е на ръба на заповедта. В нея всевъзможни занимания и събирания с деца не са разрешени. Остава въпросът кой ще понесе отговорност, в случай че нещо се случи ", споделя за Нова тв юриста по здравно право Мария Петрова..

За да е ясна отговорността  децата под 12 години ще би трябвало да са с компаньон, споделят от ресторанта. Тези над 12 години ще могат да идват и сами, само че откакто от ресторанта получат контакт на родител. А до момента в който са в заведението, за държанието на децата ще следи личния състав.

Към този миг концепцията среща утвърждение измежду клиентите на ресторанта. Други към този момент имат резервация за на следващия ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР