Нова твПевецът, който винаги е на мода в откровено интервю

...
Нова твПевецът, който винаги е на мода в откровено интервю
Коментари Харесай

Орлин Горанов: Аз съм човек от старата школа

Нова тв

Певецът, който постоянно е на мода в искрено изявление пред Мариян Станков-Мон Дьо

Тази неделя с Мариян Станков-Мон Дьо се срещна с един мъж, който постоянно е мода - Орлин Горанов. Той записа името си в оня клуб на съвършените, в който са Лили Иванова, Йорданка Христова, Васил Найденов..

„ Аз съм човек от остарялата школа. Обичам достойните хора. Безработен актьор. Знаем, че в нашата специалност е обвързвана с доста пътешестване. Имаше интервал, в който усещах хотелските стаи като дом ”, разказа Орлин Горанов.



Той показа, че не е съумял да отделя задоволително време за фамилията си. „ Исках да бъда прелестен татко и брачен партньор. Семейството е един взаимен път, по който ние вървим ”, каза още артистът. Според него в последните години хората доста са се затворили. „ Българинът е лакомец, завистник, използвач. Това не ми харесва. Въпреки това не се срамя, че съм българин ”, заяви Орлин Горанов. По думите му той прави всичко за публиката.

Той показа, че доста му липсва спокойствието на хората. „ Преди години София беше чиста и зелена. Всяка нощ се миеха улиците. Между 04:00 и 06:00 се събираше боклука. Между 06:00 и 07:00 се зареждаха магазините. Имаше правила ”,каза още Орли Горанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР