Нова твНощта в завода е преминала спокойноНощта в Дунарит е

...
Нова твНощта в завода е преминала спокойноНощта в Дунарит е
Коментари Харесай

След пожара в „Дунарит”: Огънят е овладян, няма тлеене

Нова тв

Нощта в завода е минала умерено

Нощта в „ Дунарит ” е минала умерено, увериха от управлението на завода. В цеха пожарът е сподавен, няма и тлеене. В петък стотици служащи бяха евакуирани поради експлоадирането на пламъци в едно от най-големите военни предприятия у нас. Районът на километри от „ Дунарит ” също беше отцепен. Заради заплахата от  гърмеж обаче най-притеснени бяха жителите на близкото село Николово. Децата от детската градина и учебното заведение бяха изведени още в петък по обяд. А спомените на възрастните се върнаха към  унищожителния гърмеж в завода от март 93-та. 



„ Хората бяха в действителност уплашени, само че суматоха нямаше. През цялото време държах връзка с управлението на завода. Евентуалната заплаха беше от счупени стъкла при взривна вълна. Веднага приканихме всички хора да отворят необятно прозорците. Не беше изключена и заплахата от скъсване на дигата на язовира. Следяхме непрекъснато станцията, тя беше затворена ”, съобщи в ефира на „ Събуди се ” кметът на Николово - Марийка Генова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР