Нова тв Дичо спечели първото място в четвъртия лайв на Като

...
Нова тв
Дичо спечели първото място в четвъртия лайв на Като
Коментари Харесай

Нещо се случи за първи път в Като две капки вода!

Нова тв Дичо завоюва първото място в четвъртия лайв на " Като две капки вода “ с облика на Сашо Роман. Песента на емблематичния артист провокира същински възторг, повличайки аудитория и участници в танци и безапелационна поддръжка за впечатляващото показване. " За първи път в шоуто имаме 60 точки за участник преди резултатите на публиката “, анонсираха водещите преди основния миг за вечерта. цената Мария Илиева.

Стефан Илчев върна публиката в годините на диското с Modern Talking, а Петя Буюклиева се потопи в кубинска вечер с облика на Камила Кабело. Милко Калайджиев получи поздравления от журито за нужната доза самоирония в облиците след появяването като Лиз от Boney M.

Следващата седмица Петя Буюклиева ще се включи в рок групата Toto, а Милко Калайджиев ще запее на съветски с Владимир Висоцки. Деси Добрева ще се впусне в Глория Гейнър и I will survive. Мария Илиева ще показа едно от най-сексапилните лица на Мадона с Just to find my love, а Тита ще би трябвало да избере сред Bruno Mars, Cardi B и техния хитов дует. Стефан Илчев ще се завърне към женските облици с тийнидола Брирни Спиърс, а Papi Hans ще бъде Джейсън Деруло. Дичо ще се трансформира в Дони и едно от паметните частите на българската музикална сцена.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР