Нова тв55-годишните правят неща, на които истински се радват, по-често

...
Нова тв55-годишните правят неща, на които истински се радват, по-често
Коментари Харесай

Проучване: Хората под 35 години са най-нещастни

Нова тв

55-годишните вършат неща, на които същински се радват, по-често от всяка друга възрастова група

Проучване измежду 2 000 възрастни британци откри, че ¼ от хората са прекомерно заети, с цел да отделят време за себе си, колкото биха желали, оповестяват „ Мирър ” и БГНЕС. Резултатите демонстрират, че възрастните над 55 години, когато наближат пенсиониране и се окажат с повече свободно време, се класират най-високо - 6,9 от 10 души. Но 25-34-годишните са минимум щастливи от всички, приблизително единствено 5,9 от 10.

55-годишните вършат неща, на които същински се радват, по-често от всяка друга възрастова група. Всеки четвърти над 55 години изживява най-малко 13 приятни неща на месец, спрямо всеки десети на възраст 25-34 години.

Изследването е дело на „ Galaxy Chocolate “, които желаят да предизвикат идващото потомство да изпитват повече наслаждение от настоящето с тяхната задача „ Изберете удоволствието “.

Джо Хемингс, поведенчески психолог, работещ с Galaxy, сподели: „ Ясно се вижда, че по-младото потомство все по-трудно намира удоволствия в всекидневието си. С остаряването и помъдряването осъзнаваме, че животът е прекомерно къс, с цел да се тревожим толкоз доста “, споделя той. „ Това явно води до по-щастлив метод на живот “, безапелационен е Хемингс.

18-34-годишните са два пъти по-склонни да анулират занимателно събитие или обществен мотив заради работни задължения спрямо останалите.

По-младото потомство работи по-често изключително и прекарва по-малко време в обществени връзки с другари, в сравнение с над 55-годишните.

Трима от 10 възрастни споделят, че дават приоритет на прекалено много неща или на други хора пред личното им наслаждение от живота.

Хората на 35 години споделят, че не стопират да се тормозят за дребни неща в живота си. И вследствие на това, че желаят да водят по-безгрижен метод на живот, 41 на 100 считат, че прекарването къс емоционален уикенд надалеч от уговорките би направило живота им по-вълнуващ. Един на всеки 10 би си купил облекла, които в никакъв случай до момента не е носил, в опит да придаде на живота си повече тръпка, съгласно изследването, наречено „ OnePoll “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР