Нова тв направи остър завой, връщайки се в изходна позиция,

...
Нова тв направи остър завой, връщайки се в изходна позиция,
Коментари Харесай

Геро обиден, че спряха „Скрита самоличност“

Нова тв направи изострен завой, връщайки се в изходна позиция, откакто преди месец спря изненадващо „ Черешката на тортата “, с цел да може на нейно място да бъде излъчено новото предаване „ Скрита идентичност “, чийто водещ бе Геро.

За да избави стремглаво сриналия се рейтинг, в този момент на медията й се постанова да направи същия изострен завой, само че в противоположна посока – стопира „ Скрита идентичност “ и връща още веднъж „ Черешката на тортата “.

 

Съвсем предстоящо „ Скрита идентичност “ се оказа рейтингова дупка, в която потъна праймтаймът на малкия екран и то за цялостен месец. Дори водещият Герасим Георгиев – Геро, който има многочислени почитатели не съумя да провокира интерес в задоволително огромна част от аудиторията, че да избави шоуто.

Интересът към новото предаване бе огромен единствено през първите 2-3дни, след което спадна фрапантно. Причината за това обаче не е в Геро, а в самото предаване, в което няма нито предизвикателство към хората, нито пък конспирация, която би могла да задържи интереса им. Единствената вяра, поради която биха могли да го гледат е, че някой ден и те самите могат да вземат участие и да вземат парична премия. Малцината почитатели не стопираха да питат в обществените мрежи по какъв начин могат да се запишат за присъединяване, само че по този начин и не получиха отговор.

 

В опит да върне още веднъж аудиторията пред екраните, Нова тв прибегна до изпитаната формула с „ Черешката на тортата “ за повторно в границите на два месеца. Първо пусна шоуто, а две седмици по-късно го замести със „ Скрита идентичност “, а след още месец го пуска още веднъж. Миналия понеделник от медията оповестиха, че кулинарното шоу се завръща през юли и ще се излъчва както преди – всяка делнична вечер от 20 ч., а „ Скрита идентичност “ пада от екран. Телевизията сякаш даде обещание нов сезон, само че не се знае дали в действителност ще го снима.

 

В отбрана на сваленото шоу, би трябвало да се означи, че Европейското състезание по футбол, способства в допълнение за ниския му рейтинг.

Предвид, че все още мачовете са най-гледани, е напълно разумно ползата към всичко останало да е много занижен. Факт е обаче, че казусът с аудиторията го имаше и преди Европейското.

 

Запознати издават, че Геро е извънредно наскърбен от развиването на събитията. За благополучие няма да остане без работа, защото има задоволително задължения и без „ Скрита идентичност “, само че все пак е афектиран, че предаването с него е било свалено от екран съвсем незабавно. Най-вероятно няма да води наесен „ Пееш или лъжеш “ с Димитър Рачков, само че пък се чака нов сезон на „ Като две капки вода “ през пролетта, където безспорно ще го поканят. В медийните среди разясняват, че това, че няма да се появява в план като „ Скрита идентичност “ е единствено в негов плюс.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР