Прави впечатление, че откакто се ожени за Златка Райкова, Карен

...
Прави впечатление, че откакто се ожени за Златка Райкова, Карен
Коментари Харесай

Златка Райкова рекламира прахчетата си за отслабване, а мъжът й се ошишка до краен предел

Прави усещане, че откогато се ожени за Златка Райкова, Карен Хачатрян е добавил най-малко 7-8 кг. към тежестта си. Предвид ударното дебелеене на арменеца, явно водят спокоен живот в русокоската, която за разлика от него, продължава да е в добра форма. Това е видно и от последните им снимки в обществената мрежа, на които театралничат по бански на плаж в прилежаща Гърция.

 

След като от години плеймейтката се занимава с онлайн продажба на дрехи, в този момент е подхванала друго начинание – яхнала е вълната, пускайки на пазара хранителна добавка за намаляване. Доскоро русокоската обясняваше, че се е вталила след второто раждане единствено с усилени тренировки, а в този момент лъже и маже, че в действителност е употребила въпросните прахчета.

Последователите в обществената мрежа оферират да приложи въпросния артикул на брачна половинка си Карен, който явно има крещяща потребност от тя благоверният на Райкова е много състоятелен, само че не може да се отхвърли, че и тя има бизнес усет и носи пари в фамилията.

Към днешна дата някогашната еротична моделка прави засилена реклама в Инстаграм на добавката си за намаляване.

След като през предходната година се бракува с Карен, тя към този момент се показва с семейството му – Хачатрян. Наскоро наследникът им Карен-младши, навърши годинка. Той е одрал кожата на татко си. Припомняме, че Райкова има и още едно дете, което е плод на любовта й с Благой Георгиев – Джизъса, с който към днешна дата е в ледени връзки и не желае да го вижда даже на фотография. Твърди, че той не полагал грижи за сина си, само че за сметка на това арменецът бил страховит родител.

 

Макар да е към този момент на 40 години, русокоската не изключва опцията да роди още едно дете. След двете момчета, тя мечтае за щерка. Опасява се само от това, че ще скапе фигурата си.

Източник: Уикенд

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР