Нова тв > Майката на отвлеченото момиче познавала похитителяТова заяви в

...
Нова тв
> Майката на отвлеченото момиче познавала похитителяТова заяви в
Коментари Харесай

Похитителят на Вики гасил фасове по лицето и тялото й

Нова тв > Майката на отвлеченото момиче познавала похитителя
Това съобщи в ефира на Нова тв Атанаска Димитрова, майка на откритото отвлечено момиче в Добрич.

" Още през същата вечер телефонът й беше изключен. След 5 дни оповестих на полицията, че нея я няма. Получавах известия на персоналния профил, само че имах съмнения, че не са писани от нея - " Мамо, аз си открих другар ". Това не е в стила на Виктория. Не чух гласа й.  Не го познавам. Една вечер преди случката Виктория измежду нощ пристигна с него у дома. Аз й се скарах, споделих, че няма по какъв начин да идва в същото време с непознати хора. Човекът пушеше цигара и безусловно не можеше да улучи пепелника. Аз помислих, че е пил алкохол. Никога не ми е минавало през мозъка за опиати. Знаех, че се познават, само че че ще се случат такива работи не. Той си потегли, а Виктория остана. Казах й, че не ми харесва индивидът, че е доста по-голям от нея и не би трябвало да се занимава ", описа още потресената майка.

Д-р Бисер Ботев изясни какво е положението на изтезаваното момиче:  " Тя е в схващане, контактна, съответна. В рамките на 24 часа са нормализирали положението й. В момента наподобява доста по-различно от това, което видях в Спешно поделение.  Тя беше уплашена, уплашена, измъчвана. Това не може да бъде разказано с думи. Има външни следи по глезените, ръцете и региона на лицето, които са доста дискретни. Психически там лекуването ще бъде дълго и мъчно ", добави експертът.

Говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова пък разкри, че е имало следи от гасене на цигара по лицето и тялото на Виктория. Похитителят й е осъждан трикратно за държане на наркотични субстанции.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР