Нова тв Факт е, че цените хвърчат нагоре, инфлацията е огромна.

...
Нова тв
Факт е, че цените хвърчат нагоре, инфлацията е огромна.
Коментари Харесай

Георги Гьоков от БСП: Минималната работна заплата да стане 760 лева

 Нова тв " Факт е, че цените хвърчат нагоре, инфлацията е голяма. Актуализацията на бюджета, която направихме в 46-ото Народно заседание, към този момент е изядена от инфлацията. Трябва да се вземат ограничения и да се помогне на всички българи, изключително на уязвимите групи. “ Това съобщи лидерът на листата на Българска социалистическа партия в Стара Загора Георги Гьоков в ефира на NovaNews, като уточни част от предложенията на левицата за това - понижаване на Данък добавена стойност на храните от дребната потребителска кошница и на енергоносителите от 20% на 9%, както и отваряне на Държавния запас, където има храни, които да оказват помощ на хората.

В предаването “Офанзива “ Гьоков напомни, че предлагането на Българска социалистическа партия за пенсиите в 46-ото Народно събрание е било по-различно от това на служебното държавно управление и добави: " Да, ще се усилят пенсиите приблизително с 12.5%, само че разликите сред старите пенсии и новоотпуснатите ще се усилят поради това, че не се одобри нашето предложение. “ По думите му левицата желае да отпадне таванът на обезпечаването, както и минималната работна заплата да е 760 лв..

Георги Гьоков бе безапелационен, че левицата ще води диалози с всички партии, с изключение на ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР