Нова тристепенна система за предупреждение за опасността от ще представи

...
Нова тристепенна система за предупреждение за опасността от ще представи
Коментари Харесай

Борис Джонсън предлага нова система за ограничаване на коронавируса

Нова тристепенна система за предизвестие за заплахата от ще показа през днешния ден английският министър председател, съобщи БГНЕС, цитирайки Агенция Франс Прес.
Подобно на държавните управления в цяла Европа, консервативният кабинет на Джонсън се стреми да балансира сред опита за намаляването на броя на новите инфекции и загрижеността за стопанската система и разочарованието измежду гласоподавателите.
Новата система за предизвестие, която ще класифицира всички области като такива със " междинен ", " висок " или " доста висок " риск от заразяване, е опит да се вкара бистрота и тъждественост на рестриктивните мерки, въведени за битка с разпространяването на заболяването.
Би Би Си заяви, че Ливърпул ще бъде единственият град, чиито заведения ще би трябвало да се затварят - срещу желанието на локалните управляващи.
„ Това е сериозен миг и е безусловно значимо всички да следват ясните насоки, които сме си сложили, с цел да помогнем за преодоляване на вируса “, сподели представителят на Даунинг Стрийт.
Британският финансов министър Риши Сунак разгласи в петък, че ще изплаща до две трети от месечните заплати на личния състав на компании, принудени да затворят през зимните месеци при най-високо равнище на блокиране по новата система.
Кметовете, представляващи няколко северноанглийски града, в това число Манчестър и Ливърпул, обявиха, че новата поддръжка е незадоволителна за тези, които получават минимални заплати като кухненски служащи и самонаети лица като таксиметрови водачи и охранители.
 Идва ли домашна изолираност за милиони британци? Идва ли домашна изолираност за милиони британци?
Милиони британци може да бъдат задължени да останат по домовете си, с цел да се избегне наново блокиране. Това включват част от " ядренит...
Шотландия, Уелс и Северна Ирландия имат свои делегирани държавни управления и обособени здравни системи. Пъбовете в централна Шотландия са затворени за малко повече от две седмици, с цел да се опитат да понижат предаването на вируса.
Джонсън би трябвало да показа системата в Народното събрание в понеделник следобяд, а депутатите ще бъдат призовани да гласоподават по ограниченията по-късно през седмицата, сподели източник от кабинета му.
Жертвите на ковид във Англия са над 42 000. Днес управляващите оповестиха, че 12 872 души във Англия са дали позитивен тест за ковид през последното денонощие.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР