Нова телевизия тази година е успяла доста добре да скрие

...
Нова телевизия тази година е успяла доста добре да скрие
Коментари Харесай

Кой се крие зад маските в „Маскираният певец” 3: Куфара е Владимир Михайлов, Носорога - Ники Илиев?

Нова телевизия тази година е съумяла сносно да скрие участниците в своето шоу „ Маскираният артист ”, стана ясно на старта му предходната събота.

За разлика от предходните два сезона, когато голяма част от хората зад маските лъсваха още с първото си излизане на сцената, в този момент феновете тънат в незнание и догадки по отношение на 14-те костюмирани герои. Предположенията кой влиза в един облик могат да тръгнат от Мая Бежанска, да минат през Ненчо Балабанов и да стигнат до Стефан Илчев. Кой обаче фактически пее, прикрит зад маските на стилистката Кремена Халваджиян? „ Уикенд ” направи обширно изследване на всички улики за откриване на тази мистерия.

Първата, която излезе на сцената на „ Маскираният артист ” предходната събота, бе Малинката. Съдейки по уликите, предоставени от шоуто, става въпрос за жена, която е доста известна и обсъждана в общественото пространство. Голяма част от това, което се приказва за нея, обаче са злословия и измислици. Във визитката се показва и че участникът е роден в град, в който са родени и доста други известни хора, само че самият той не е известна дестинация. На това изложение много тъкмо дава отговор певицата Люси Дяковска, която е от Плевен, постоянно попада в светските летописи и постоянно е обект на злословия. Зрители разкриха, че клипът, с който е показана Малинката, е сниман точно в Плевен – град, който е роден и за доста други известни хора с изключение на нея.

Доста спорни отзиви сътвори участникът, прикрит в облика на Цирка. Алекс Раева, Азис, Марта Вачкова и Владо Пенев, които тази година са членове на „ детективския панел ”, заподозряха, че индивидът под въртележката е Драго Драганов-Чая, който предходната година се разписа с едно присъединяване като специфичен посетител в шоуто и е прочут със слабостта си към цирковото изкуство. Физиката на участника, която проличава под костюма, обаче не е като на тв водещия. Това е доста висок човек с необятни рамена и спортна визия. В родния шоубизнес мъжете, които наподобяват по сходен метод, се броят на пръстите на едната ръка. Единият от тях е Борислав Захариев – Боби Турбото, който предходната година завоюва формата в облика на Баба Яга. Още при първия лайв тогава самоличността му бе разкрита от „ Уикенд ”, с помощта на внушителния му растеж. Нищо чудно да е поканен за присъединяване и в новия сезон, единствено че под друга маска. Нещо сходно стана в Къци Вапцаров, който взе участие и в първия, и във втория сезон, прикрит в разнообразни костюми. Другите, които дават отговор на размерите на Цирка, са фолк звездата Константин и неговият сътрудник Фики Стораро. За втория обаче се приказва, че е ядосан на продуцента Маги Халваджиян, откакто напролет бе класиран на второ вместо преди всичко в шоуто му „ Като две капки вода ”. Дали в действителност е по този начин, нито един от двамата не е удостоверил досега. 

Гларусът се оказа огромна мистерия, към разгадаването на която феновете към момента не са постигнали консенсус. От уликите излиза наяве, че мистериозният участник е от Варна. Освен че е край морето, както се показва във визитката, клипът, с който е показана маската, е сниман в Морската градина в града. Освен това се показва, че участникът няма секрети и прави всичко за хората, които го гледат – очевидно е артист, който се разкрива пред публиката посредством своите функции. Роден е в годината, в която е извършено огромно спортно съревнование в град от някогашния Съветски съюз. Най-вероятно става въпрос за Олимпиадата в Москва от 1980 година Справка на „ Уикенд ” сподели, че единственият известен артист, роден във Варна в тази година, е Христо Петков. В последно време той взе участие в много продукции на Нова телевизия – първо беше главно настоящо лице в сериала „ Дяволското гърло ”, където ослепително изигра облика на килъра, а по-късно влезе в ролята на служител на реда в „ Отдел Издирване ”. Нищо чудно да е подписал контракт и с „ Маскираният артист ”.

Един от най-характерните гласове в шоуто тази година е на Самурая. Много фенове, а и част от „ детективите ”, заподозряха, че в костюма му се крие Кристиан Костов, който в последно време клони към азиатската стилистика. Но гласът няма нищо общо с този на Крис. Самураят пее тъкмо като Алекс Георгиев, който предходната година блесна като част от тима на Графа в „ Гласът на България ” на Би Ти Ви. Макар да не завоюва шоуто, все още той развива много сполучлива музикална кариера. В същото време дава отговор на уликите във визитката, в която се показва, че всичко му е двойно. Момчето е родено в Пловдив, само че по-късно се мести да живее в Манчестър. То дълго време се развива по едно и също време като музикант и футболист, а с изключение на, че пее, свири и на китара.

Зад маската на Куфара най-вероятно се крие един от новите секс знаци на Нова телевизия – Владимир Михайлов, който играе ролята на Денис Топал в сериала „ Братя ”. Освен, че гласът му наподобява на този на Куфара, той покрива и уликите за пътешестване с всевъзможни транспортни средства. Като музикант и артист Михайлов има доста участия в разнообразни точки на страна и чужбина. Той обаче няма шофьорска брошура. Ето за какво употребява всевъзможни форми на публичния превоз – самолети, влакове, рейсове, а от време на време евентуално го взимат и на стоп. Когато е в родната си София, пък най-често се придвижва с велосипед.

За Носорога догатките се насочват към две съществени фигури, с помощта на уликата, че това е „ жива легенда ”. Единият вид е това да бъде участник във кино лентата на Ники Илиев „ Живи митове ”. Ако е по този начин, най-вероятно става въпрос за Димо Алексиев, който е придирчив към храната, тъкмо както се твърди за индивида зад маската, и е съвсем на 40 години (38 г.) – също улика от визитката, показана предаването. Повече са обаче догатките за Стенли, който е на сцената от близо 40 години и е същинска легенда в българската музика. Освен това е взел участие в супергрупата „ Легендите ”.

Перлата има най-вече сходства с Нели Петкова. Визитката й е снимана покрай родния град на певицата – Карлово. В нея няколко пъти се акцентира, че хубостта й е естествена, поради което отпадат всевъзможни догатки, свързани със звезди с пластични интервенции, измежду които са Лора Караджова и Златка Димитрова, до момента в който Нели досега не е лягала под ножа. Според уликите, Перлата е основана от „ бижутери със славно родословие ”, само че към този момент е кралица в лично кралство. Вероятно се има поради предишното й със Слави Трифонов и „ Ку-ку Бенд ” и настоящата й независима кариера.

За една от маските феновете бяха съвсем единомислещи в догадките кой се крие зад нея. Това е Прилепът . Хората всеобщо бяха уверени, че в костюма е провокативният Иво Димчев. Той дава отговор и на визитката за човек, който е провокационен, обича вниманието и е знак на нощта, въпреки да харесва и дневната светлина. Самият шоумен обаче отхвърли, въпреки да призна, че е имал оферта точно за този облик. „ Снощи ме подлудиха 100 индивида. Абе, не вземам участие в „ Маскираният артист ”! Вярно е, предложиха ми лятото, само че не одобрих! Не ме кефеха финансите, не ме кефеше концепцията да се укривам! Иначе ме гласяха за Прилеп! Иначе в „ Капки ” да пея не бих отказал! Новините да чета не бих отказал! Времето не бих отказал! Но прилеп, табуретка или паве, найн! Довиждане! ”, написа Димчев на страницата си във Facebook. Така че сега е цялостна тайнственост кой би могъл да е Прилепът.
Подобна е и обстановката с Камъка. Много феновете видяха аналогия сред гласа зад маската и този на фолк артиста Галин. Но във визитката бяха направени толкоз доста препратки към „ Ролинг стоунс ” и Мик Джагър, че сходна версия е мъчно да се отбрани. Някои взеха решение, че Камъкът е Руши Видинлиев. Но пък хора, които приказват италиански език, откриха огромни неточности в произношението му в песента на италианците, които тази година завоюваха „ Евровизия ”, и чуха замяна на действителния текст с цялостни глупости. Според тях италианският на Руши е надалеч по-добър. Възможно е обаче грешките да са направени за илюзия на публиката.

Затова пък съвсем никакви разногласия на се вихрят към костюма на Гъбарко . В него най-вероятно се крие Деси Добрева. Певицата е снимала клип на мястото, където е правена визитката на Гъбарко – Златния парк край Луковит. Освен това непрекъснатото й местопребиваване е във Варна, а за участника, прикрит в костюма, е посочено, че живее на Североизток, покрай вода.

Около Порцелана също към този момент царува консенсус – това би трябвало да е Дара Екимова, наследница на починалия преди години Дими от „ Сленг ” и Ива Екимова. И двамата рядко са били у дома и детето ги е виждало главно по малкия екран, както се показва в уликите. Два пъти годишна обаче – най-вероятно на Коледа и Великден, фамилията се е събирало. Освен всичко друго, телосложението на участницата, скрита в костюма, наподобява на това на Дара.

За Заека досега има три версии. Най-много са догатките, че това е актрисата Диана Димитрова, станала звезда като лекар Зорница Огнянова от сериала „ Откраднат живот ”. В уликите се показва, че тя обича стрелбата – на британски език се употребява една и съща дума за „ фотографирам ” и „ изстрелвам ”, тъй че най-вероятно се има поради, че участничката постоянно е пред обектива. От друга страна обаче Заекът цени и изобразителното изкуство – Диана е и художничка. Доста последователи има и версията, че в костюма са или Яна Маринова, или Мария Игнатова. Каква обаче истината, към този момент не е ясно.

Към момента най-големите мистерии са Букетът и Госпожицата. В първия облик е скрита певица, която е на сцената от години, обикаляла е цялата страна за участия и постоянно е канена да се изявява на празниците на хората – евентуално фирмени празненства, сватби и така нататък Вторият облик най-вероятно е на жена на междинна възраст, която в никакъв случай не се е омъжвала и няма желание да го прави отсега нататък – във визитката е посочено, че е девойка по природа и история. Тя обича да пътува, да написа и да рисува, само че тъкмо коя е, не е ясно. Някои феновете, пропускайки уликата с възрастта, сметнаха, че това може да е младата Рут Колева. Други обаче оповестиха, че са видели певицата в публиката на шоуто, тъй че няма метод да е била зад маската.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР