Нова телевизия обмисля пети сезон на най-един от най-гледаните криминални

...
Нова телевизия обмисля пети сезон на най-един от най-гледаните криминални
Коментари Харесай

Край за сериала Братя?

Нова телевизия обмисля пети сезон на най-един от най-гледаните престъпни сериали в България - " Братя ". Продукцията завърши излъчването си в края на предходната седмица. Финалът остана отворен, което още повече допуска, че през есента ще има продължение.

Пети сезон ще има най-много поради феновете. Феновете на сериала желаят кримипоредицата да не стопира, а щом е по този начин, най-вероятно от продължение ще има, а всичко е в ръцете на Нова.

Ако от медията дадат зелена светлина, кримисериалът ще продължи да се излъчва в познатия час. Шансовете да откажат продължение на сериала са минимални. " Братя " за малко време се трансформира в най-гледания български сериал. Актьорският състав играе съвършено функциите си, безапелационни са мненията на феновете. От своя страна трагичният сюжет държи феновете на тръни всяка серия, написа " България през днешния ден ".

" Братя " стартира своето лъчение на 7 септември 2020 година. За малко време лентата набра скорост и стана обичана на аудиторията. По неофициални данни това е най-гледаният роден сериал за последната година като води в зрителския рейтинг в с доста останалите родни поредици, предавани в същите часове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР