Нова тежка катастрофа е станала на главния път София-Варна в

...
Нова тежка катастрофа е станала на главния път София-Варна в
Коментари Харесай

От последните минути! Има пострадало дете при зверската катастрофа край Сопот

Нова тежка злополука е станала на основния път София-Варна в сектора сред селата Микре и Сопот. Както БЛИЦ писа един човек е умрял, има и доста потърпевши. Инцидентът е станал малко преди 10.30 часа в региона на село Сопот.

Два леки автомобила - със софийска и варненска регистрация, са се сблъскали челно. От удара на място е умрял возещият се на предната седалка пасажер в колата със софийска регистрация.

По неофициална информация, става дума за 13-годишно момче. 40-годишната му майка и 12-годишното му братче са в сериозно положение в Ловешката болница. Там са признати общо шестима ранени. Поне още един от ранените е в сериозно положение. Той е настанен в Университетската болница в Плевен, заяви представителят на лечебното заведение Момчил Цветков, представен от БНР.

" Мъж е настанен в реанимацията към Клиниката по неврохирургия с черепно-мозъчна и гръдна контузия. Опериран е. Той е в сериозно положение ", посочи той.

Изясняват се и аргументите за този следващ тежък случай на основния път София-Варна, на територията на Ловешка област, сред селата Микре и Сопот. Движението в този сектор се реализира в едната лента и е затруднено. На място се управлява от " Пътна полиция ". Засега към момента не е ясно дали челният удар е станал след погрешно изпреварване

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР