Нова светска двойка се пръкна на хоризонта и оставиха почитателите

...
Нова светска двойка се пръкна на хоризонта и оставиха почитателите
Коментари Харесай

Наско Колев заби голяма чалга звезда

Нова световна двойка се пръкна на хоризонта и оставиха феновете си сюрпризирани. Става въпрос за някогашния на Мария Илиева - младият артист Атанас Колев, който наподобява си пада все по известни певици.

След като претърпя любовното отчаяние от Мария Илиева, в този момент варненският плейбой се е прицелил към една от най-актуалните фолк звезди.

Талантливото момче, чиято музикална кариера някогашната му се опита да срине със земята, има любовни връзки с фолк певицата Лидия. Девойката едно от откритията на артиста Галин, който твърди за нея, че е най-хубавото му попадение.

Не се знае от кой момент датират любовните връзки на Лидия и Наско, само че преди ден той пусна стори, в които демонстрира по какъв начин Лидия се пробва да кара сноуборд на заледената писта. Наш кореспондент ги хвана и по-рано, когато си качваха фотоси от едни и същи места едновременно.

В светските среди се шушука, че Наско Колев най-сетне се е прицелил към момиче към неговата възраст. Изглежда това ще бъде новата световна двойка, която ще вълнува хората през идващите месеци, написа уеб сайтът show.blitz.bg.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР