Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.Маркетинговата компания

...
Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.Маркетинговата компания
Коментари Харесай

Съдят Ким Кардашиян

Нова среща в съда грози риалити сензацията Ким Кардашиян.

Маркетинговата компания Vibes Media е подала иск против звездата и компанията ѝ The KKW Beauty за плагиатство. Актуалната линия парфюми на най-известното попълнение в клана Кардашиян носи името Vibes и шишенцето му съвсем се припокрива с логото на маркетинговата компания.

„ Кардашиян Уест употребява, промотира и в този момент продава парфюмите Vibes. Те са в бутилка, която е съвсем идентична с логото ни “, съобщи представител на Vibes Media. Според TMZ, в съда те желаят парфюмът на Ким да се спре от продажба и останалите артикули да бъдат унищожени.

Това не е първото сходно дело против Ким Кардашиян, което се преглежда сега. Миналият август тя бе упрекната още веднъж в плагиатство, а желаната сума за обезщетение доближава 100 милиона $.

Обектът на хипотетичната кражба са модели кейсове за телефон. Мъж на име Хушманд Харуни твърди, че патентът е негов и датира от 2013 година към компанията SnapLight.

Звездата от Keeping Up With the Kardashians е пуснала прословутия кейс като артикул на компанията си Kimsaprincess Inc.

Документите към делото демонстрират, че SnapLight упорства за горепосочената сума, с цел да покрие загубата от продажбите, които е направила 37-годишната хубавица.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР