NOVA ще продължава да поддържа името си на българската телевизия.

...
NOVA ще продължава да поддържа името си на българската телевизия.
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев: NOVA ще продължава да поддържа името си на българската телевизия

NOVA ще продължава да поддържа името си на българската телевизия ”. Това съобщи пред Николай Дойнов притежателят на „ Адванс Медия груп ” Кирил Домусчиев.

Ние още като купихме малкия екран, декларирахме нашето предпочитание тя да се развива като „ Българската телевизия ” . Да запазим тази марка, която NOVA към този момент си беше построила. В това направление ние освен, че не спряхме до тук, само че увеличихме вложенията. През идната година нашите фенове сигурно ще гледат нови сериали, нови риалитита, които са направени тук – в България ”, сподели още Домусчиев.

Той показа и какви са компликациите в ръководството на медии . „ Трудното е по-скоро преценката кое ще би се харесало на фена. Иначе като мениджмънт, като организация считам, че компанията е на доста високо европейско, в случай че не и на международно равнище ”, сподели притежателят на „ Адванс Медия груп ”.

По думите му тази година „ Нова Броудкастинг Груп ” ще има рекорден резултат – и като доходи, и като облага . „ Ние сме най-гледаната телевизия. Ние сме малкия екран на младежите. Това го демонстрират всички типове организации, тъй че това е бъдещето. Предполагам, че на база всички вложения, които вършим, идната година ще бъде още по-добра ”, съобщи още Кирил Домучиев.

Цялото изявление гледайте на следващия ден, 22 декември, в " Неделята на NOVA "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР