Нова серия разкрития за полицаи, които живеят в лукс на

...
Нова серия разкрития за полицаи, които живеят в лукс на
Коментари Харесай

Нова серия разкрития за полицаи, живеещи на ръба на закона

Нова серия разкрития за служители на реда, които живеят в разкош на ръба на закона. Четири месеца след следствието за ловешкия служител на реда Данчо Катаджията и сътрудника му Иван Иванов, изплуваха и нови обстоятелства, оповестява Нова телевизия.

В загадка Viber-група членуват над 150 катаджии от цялата страна, има и 100, които са зяпачи. Тези хора получават опцията да наблюдават къде са камерите на полицията, обезпечава им се кулоар, а против това се плща такси от 100 до 600 лв..

Дисциплинарно уволняване за Данчо Катаджията

Данчо Катаджията е бил администратор на тази група, само че към този момент я е напуснал.

Същевременно се появиха още двама служители на реда, другари на Йордан Петков, които са подозрително забогатели – Петър Найденов и Цветомир Цолов. Двамата работят в КАТ-Плевен.



Собственик на заведение в Плевен твърди, че Цветомир Цолов ще му го вземе по непочтен метод. „ От 10 години го култивирам това заведение. Работата стартира да пада, започнах да изнемощявам да си заплащам на банката заема, разгласих си компанията в неплатежоспособност. Дадоха парцела на ЧСИ. 1,2-1,3 милиона беше пазарната оценка. Банката на толкоз го оцени. Минаха 3 или 4 търга. Никой не се явяваше. Всеки минал търг цената спадаше надолу. Накрая остана 460 000 лева”, споделя Петър Стойков.

17 септември 2019 година е последният период да се внесат тръжните документи. Сделката е направена в последния миг, само че парите са импортирани на другия ден. Стойков и юристите му апелират продажбата и сезират всички вероятни институции. Подават тъжби до Министерство на вътрешните работи, прокуратурата, ДАНС и Национална агенция за приходите поради пропуски при подаването на документите.

Освен пътен служител на реда Цветомир Цолов неофициално е притежател на огромна пицария в центъра на Плевен и още едно заведение. В града е обществена загадка кой е шефът. Неофициално го удостоверяват и негови сътрудници. В полицията в Плевен, както и в Национална агенция за приходите, има импортирани тъжби, че заведението укрива налози. Твърди, че жена му има бизнес, той - не.

Още един служител на реда - Петър Найденов също приготвя да отвори заведение при започване на другия месец. Пешката, както всички го знаят, въртял до неотдавна оборотно заведение в центъра на Плевен. Сега приготвя ресторант в емблематичния за града парк Кайлъка до езерото. Официално бизнесът е на името на брачната половинка на Найденов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР