Нова серия глоби заради тайни партита в София. По данни

...
Нова серия глоби заради тайни партита в София. По данни
Коментари Харесай

Тайните партита продължават, стотици са глобени

Нова серия санкции поради секрети празненства в София. По данни на столичната полиция повече от 400 са тестваните заведения и над 330 са глобените клиенти поради нарушавания на ограниченията против ковид през последните месеци, оповестява бТВ.

С тъмни стъкла, заключени порти и изгонени през секрети изходи клиенти - по този начин притежателите извършители пробват да се отърват от санкциите.

„ От транспарантни, стъклата им станаха с плътни завеси. Фолио започнаха да си поставят за да прикриват празненства и някакви празненства, които си организират вътре “, изясни Добромир Брешков от Столична дирекция на вътрешните работи.

Тържества в заведения за хранене на хотели пък са с пароли.

„ Там най-големият проблем, с който се сблъскваме – първо, че ни лимитират влизането. И когато по някакъв метод успеем да влезем, вписват клиентите на ресторанта като посетители на хотела и ги затварят по стаите “, описа още Брешков.

„ При такива случаи не се съблюдава нито отдалеченост, нито се носят маски на купоните и заразяването става доста елементарно “, изясни от своя страна доктор Ина Балабанова от РЗИ-София.

Фирмите са регистрирани на непознато име - нормално на обществено слаби хора.

От РЗИ предизвестяват още, че празненствата в този момент са изключително рискови и поради новите варианти на ковид, които към този момент са в прилежаща Гърция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР