Нова съвместна медицинска инициатива стартират за своите пациенти Goldenburg Medical

...
Нова съвместна медицинска инициатива стартират за своите пациенти Goldenburg Medical
Коментари Харесай

Goldenburg Medical Service, „Централ Хоспитал“ и Медлайн с...

Нова взаимна здравна самодейност започват за своите пациенти Goldenburg Medical Service и лечебните заведения „ Централ Хоспитал “ и „ Медлайн “ от през днешния ден – прегледи и проучвания на заболели, в това число и с COVID-19, по домовете. Тя ще се осъществя под егидата на Ортодоксалният медал на Хоспиталиерите на Свети Йоан.

Целта е оптимално да се приближи до хората богатата гама от медицински услуги, реализирани от доста високо дипломиран личен състав с богат опит в лекуването на ковид както на пациенти в приблизително тежко, по този начин и на заболели на дихателна реанимация. Това съобщи шефът Димитър Янакиев, който изясни, че компанията разполага със модерни чудесно оборудвани коли за спешна помощ.

Със профилирания превоз екипът ще идва в домовете на нуждаещите се, където ще бъде изработен бърз или PCR тест, обзор от експерт, който ще назначи подобаваща терапия.

Медиците ще правят и проучвания, а резултатите ще бъдат интерпретирани от експертите в лечебните заведения „ Медлайн “ и „ Централ Хоспитал “. Така ще се направи преценка дали пациентът може да бъде оставен за лекуване в домашни условия или ще бъде ориентиран към стационар.

Новата услуга се вкарва на огромния християнски празник Ивановден, когато християнската черква уважава най-великия от пророците – Йоан Кръстител, чието име носи Орденът на Хоспиталиерите.

Искаме да сме потребни на хората, когато петата Коронавирус вълна набира сили извънредно бързо, уточни Янакиев. Според него нуждата от съвещания на пациентите с медицински експерти се усилва всеки ден с повишаване броя на записаните с ковид. Много са хората се тормозят да посещават лечебни заведения или кабинетите на персоналните си лекари, където се постанова да чакат от време на време с часове.

За да избегна рискови контакти, пациентите да се свържат с нас на тел: 032/9112. Ние ще реагираме в границите на час, а при незабавни повиквания от Пловдив – до 20 минути, увери шефът.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР