Нова руска ракетна атака срещу Киев. Над 30 ракети бяха

...
Нова руска ракетна атака срещу Киев. Над 30 ракети бяха
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна се нуждае от усъвършенствани системи за противо...

" Нова съветска ракетна офанзива против Киев. Над 30 ракети бяха свалени, в това число балистична ракета, изстреляна от въздуха. Хора бяха ранени и на всички им се оказва нужната помощ ", акцентира Зеленски.

Украинският водач добави, че Русия прави сходни терористични дейности всеки ден и всяка нощ.

 

" Възможно е да се постави завършек на това посредством световно единение. Когато ни се оказва помощ със системи за противовъздушна защита. Руските терористи не разполагат с ракети, способни да заобиколят " Пейтриът " и други водещи международни системи ", означи още той.

По думите му " тази отбрана е нужна в Украйна в този момент. От Киев до Харков, от Суми до Херсон и от Одеса до Донецка област. Това е изцяло допустимо, в случай че нашите сътрудници проявят задоволително политическа воля ".

 

" Ние би трябвало да потвърдим, че терорът постоянно е губещ. Трябва да потвърдим на Русия, че тя ще бъде принудена да одобри естествения свободен живот в Украйна. Нуждаем се от поддръжката на нашите сътрудници. И съм признателен на всички в света, които в действителност оказват помощ ", уточни Зеленски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР