Нова рокада преобърнала отношенията на Мариана Векилска и бившия й

...
Нова рокада преобърнала отношенията на Мариана Векилска и бившия й
Коментари Харесай

Векилска изгони бившия си от общия им апартамент

Нова рокада преобърнала връзките на Мариана Векилска и някогашния й брачен партньор Симеон Колев. Тв водещата е съумяла да вземе жилището, в който с радиожурналиста живееха дружно, до момента в който бяха семейство, назад единствено за себе си. От няколко месеца насам Симо бил натирен от жилището в София от някогашната си жена. Мариана напълно ремонтирала дома им, пребоядисала стените, сменила част от мебелите и изхвърлила цялостен куп от общите им мемоари фотоси и сувенири, които натрупали по време на 12-годишната си обич.

Когато двамата взеха решение да се разделят през 2019 година, Векилска постъпи толерантно с екслюбимия си и му остави жилището им, с цел да живее в него. После тя отпътува да прави кариера в европейска институция в Брюксел, само че не остана задоволена от живота зад граница и единствено година по-късно се върна назад у нас. Докато беше в Белгия, журналистката живееше чартърен там, а връщайки се в София за отпуските си, оставаше във въпросния апартамент, където живееше Симо с техния наследник Момчил.

„ В този интервал реших, че Симо е по-адекватният родител от двама ни. Постъпих като същински мъж - станах, изнесох се от личния си апартамент и оставих там сина си и Симо “, призна тогава тя в телевизионно изявление. Когато обаче звездата от дребния екран решила да завърши дефинитивно с емигрантските си пориви, споделила на Колев, че би трябвало да се изнесе от жилището.

Сега той живее в различен апартамент, а Мариана се шири в дома, в който и двамата години наред влагали парите си. Колев обаче нямало какво да направи, тъй като парцелът се водел на на телевизионерката. Водещата на „ Българи минути “ бързо трансформира жилището в нови цветове, с цел да не й припомня по за проваления й брак, написа „ Ретро “.

3 години след раздялата Векилска към момента не се е появявала с нов мъж обществено. В коридорите на Българска национална телевизия под сурдинка се приказва, че журналистката сменила няколко колегата, само че никой не отговарял на визиите за мъжа фантазия. От своя Симо също води ергенски живот, само че по-трудно приема самотата. Неотдавна призна, че се е наложило да посещава даже сеанси психотерапевт, с цел да превъзмогне болката и мрачните мисли, които го налегнали след раздялата с Мариана.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР