Нова развръзка около Анита Мейзер. Още този месец тя може

...
Нова развръзка около Анита Мейзер. Още този месец тя може
Коментари Харесай

Нова развръзка около Анита Мейзер. Още този месец тя може да

Нова развръзка към Анита Мейзер. Още този месец тя може да

Нова развръзка към Анита Мейзер. Още този месец тя може да

Нова развръзка към Анита Мейзер. Още този месец тя може да

 

Анита Мейзер може да чуе присъдата си още този месец. Процесът против нея се чака да завърши на първа инстанция на 23 октомври, когато е планувано съвещание във Варненския областен съд. Съденото разследване към този момент завърши и в случай че не бъдат направени нови претенции от отбраната на миската, би трябвало да стартират пледоариите, след което съдът да разгласи решението си, оповестява " Дарик ".

Мейзер е упрекната за ликвидиране по несъобразителност на брачна половинка й Николай Димов и за предложение на рушвет от 30 000 евро на проверяващ служител на реда. Делото против нея стартира изначало, откакто  апелативните магистрати го върнаха за ново разглеждане.Процесът протече по съкратената процедура, без обаче миската да признава виновността си и обстоятелствата в обвинителния акт. В правосъдната зала бяха разпитани единствено трима очевидци и две движимости лица. 

По време на разпита си Мейзер отговори негативно на въпрос на юриста си дали й е предлагана договорка от прокуратурата при положение, че признае виновността си. 

При първото разглеждане на делото й пред Окръжния съд в морската столица миската се призна за отговорна и получи 3 години затвор. 

Според обвинителния акт гибелта на 40-годишния Николай  е настъпила при опит за проява на мощ, който трябвало да бъде сниман. Клипът щял да бъде показан на хора от Панама и Колумбия, с цел да послужи на културиста да бъде включен в скица, от която ще печели доста пари.

Във съдбовната нощ на 14 авгист 2016 година Николай изискал от брачната половинка си да му постави две „ свински опашки ” на краката, една на ръцете зад тила му и две на врата. Когато обаче се опитал да се освободи от тях, примката се стегнала в допълнение и довела и до задушаването му.

Преди задържането си Мейзер е предложила рушвет на полицейския чиновник, започвайки от 10 000 евро и стигайки до 30 000 евро.

В момента Мейзер се намира в Сливенския затвор, където беше преместена пред престой в следствения арест във Варна. На няколко пъти тя се опита да излезе на независимост, само че съдът не почете настояванията й. 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР