NOVA разполага с кадри от охранителни камери, запечатали момента на

...
NOVA разполага с кадри от охранителни камери, запечатали момента на
Коментари Харесай

Моментът на удара при тежката катастрофа с бившия футболист

NOVA разполага с фрагменти от охранителни камери, запечатали момента на жестоката злополука на столичния бул. „ Черни връх” тази нощ. При случая починаха две млади дами.

Полицията търси двама избягали - водача, предизвикал случая, и неговата спътничка в автомобила.

„ Знаем кой е лидерът. Той е с голям брой нарушавания - над 50 наказателни постановления. Същият управлявал автомобила с подправени номера. Той е със софийска регистрация, а сега на удара - с немска. В колата са открити сигнална синя лампа и стоп полицейска палка. Автомобилът се води на фирма”, изясни шефът на столичния КАТ Тенчо Тенев.

По данни досега таксиметрова кола се движи от бул. „ Черни връх” към НДК. На кръстовището на бул. „ Арсеналски” водачът на таксито се престроява в крайната лява лента. От НДК с висока скорост се движи лек автомобил, който минава на червен светофар. Последва удар в предната част на таксито, а колата извършител се удря в асансьора на метрото. От мощния удар, предходната на алено кола, се разцепва на две - едната половина, в която се намират водачът и спътничката му, се плъзга 40 метра и се стопира в пресечка малко по-нагоре.

На пешеходната алея са се намирали две пешеходки, които са пометени и умират на място. „ Млади девойки - на 22 и 26 години, които са изчаквали на тротоара. От самия удар автомобилът се разчленява на две - едната половина минава отвътре на пешеходната зона и ги помита”, изясни Тенев. Въпреки пристигналите на място четири коли за спешна помощ и полицейски коли, късмет блъснатите дами да оцелеят нямало.

Мъжът е избягал след злополуката, само че самоличността му е открита. Георги Семерджиев, някогашен футболист, е с отнета шофьорска брошура и голям брой престъпни прояви, измежду които с наркотични субстанции и близо 50 нарушавания на пътя, написа dariknews.bg.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР