Нова промяна в програмната схема на bTV. Ето какво съобщиха

...
Нова промяна в програмната схема на bTV. Ето какво съобщиха
Коментари Харесай

Нова промяна в bTV! Тя вече ще задоволява интереса на зрителите по-често

Нова смяна в програмната скица на bTV. Ето какво оповестиха публично от медията:

" От тази седмица здравното предаване на bTV " Светът на здравето “ ще продължи да показва всичко най-ново и потребно от света на медицина към този момент и в двата дни от уикенда. Водещата доктор Неделя Щонова ще задоволи интереса на феновете към способена здравна информация с двойна доза авторитетни посетители, потребни препоръки и вдъхновяващи разкази на пациенти, минали през тежки диагнози. Началният час на предаването се резервира 11:30 ч.

Тази събота (8 април) доктор Щонова ще засегне тематиката за дълбокия вътрешен мир на душата, а специфичният ѝ посетител – доктор Хамба Лама – ректор от Монголския университет и един от най-обичаните и почитани духовни водачи в азиатската просвета, ще разкрие какъв е ключът към здравето съгласно будистката философия. Специално за феновете на " Светът на здравето “ доктор Лама ще показа и холистичната концепция за индивида като единна конструкция от разум, дух и тяло.

В съботното издание на предаването от 11:30 ч. по bTV феновете ще имат опция да научат повече и за денталното здраве. Възпалително заболяване ли е кариесът и можем ли да се заразим чрез… целувка? Специален посетител по тематиката в студиото на " Светът на здравето “ ще бъде уважаваният доктор Бранимир Кирилов – орален хирург с над 25-години опит и един от основоположниците на актуалната имплантология в Българя.

В неделя (9 април) доктор Неделя Щонова ще даде четири съществени съвета по какъв начин да понижим равнищата на триглицерити в организма си, а дружно с инструктора по карате Емил Златев ще дискутират какво е смисъла на водата в храненето ни. Как даже леката дехидратация забавя метаболизма и какво значи " осъзнато хранене “ – отговорът в " Светът на здравето “ от 11:30 ч. по bTV.

Как в забързаното всекидневие да намираме постоянно време за физическа интензивност? С практични оферти по тематиката ще се включи Дойчин Кършовски – един от най-успешните лични инструктори по здравословен жанр и метод на живот в Съединени американски щати. В неделното издание ще бъде разискана и връзката сред безплодието и наднорменото тегло. Защо повишените килограми са зложелател на фертилитета – отговорът от ендокринолога доктор Светлана Хедер ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР