Нова програма за бежанци на администрацията на Байдън, която ще

...
Нова програма за бежанци на администрацията на Байдън, която ще
Коментари Харесай

Нова програма за бежанци на САЩ позволява на американците да избират кого да спонсорират

Нова стратегия за бежанци на администрацията на Байдън, която ще започва във вторник, ще разреши на спонсорите на Съединени американски щати да предлагат съответни хора, които желаят да доведат в Съединените щати в опит, който може да помогне на фамилиите да се съберат и да включи повече елементарни американци в напъните за презаселване.

Програмата, в границите на самодейност, известна като Welcome Corps, ще разреши на групи от петима или повече американски жители или непрекъснати поданици да предлагат лице или семейство за спонсориране, в случай че дават отговор на избрани критерии и минават инспекции на предишното, споделиха чиновници пред Ройтерс. Роднини на бежанци, религиозни групи, ЛГБТ организации и ветерани са измежду тези, които се чака да вземат участие.

Преди това множеството бежанци, влизащи в Съединени американски щати, бяха определени от Организация на обединените нации и Държавния департамент на Съединени американски щати.

Американският президент Джо Байдън, демократ, който се стреми да бъде избран отново през 2024 година, започва набор от стратегии, с цел да разреши на мигрантите и хо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР