Нова порция пошлост сервира преди минути чалгаджийката Мария, но при

...
Нова порция пошлост сервира преди минути чалгаджийката Мария, но при
Коментари Харесай

Дъното на пошлостта: Миро Дзвера бърка публично на Мария в...

Нова порция долнопробност сервира преди минути чалгаджийката Мария, само че при нея това не е вест, а по-скоро спорт... Мара Отварачката отврати мрежата с кадър, на който е с мъжа си Мирослав Соколов и двамата показват сякаш непосредственост.



За болшинството консуматори обаче това не е нито обич, нито непосредственост, а откровена нецензурност, която за жал, се гледа и от подрастващи. Както виждате, двамцата са на следващата си фотосесийка. Миро е облечен във фланелка с затулен безсрамен надпис на британски, а ръката му непосредствено е бръкнала на Мара... откъм гърба.

Чалгарката изтипоса фотото, очевидно предоволна от себе си, само че реакциите на хората са смазващи. Повечето искрено ги запитаха за какво не си отидат вкъщи в леглото, или в случай че желаят да " разчупят ", да си наемат стая в хотел.

" Голям подвиг, огромно нещо... Да покажеш по какъв начин мъжът ти те обарва. Маро, стигнала си дъното и копаеш изпод, само че в никакъв случай няма да го осъзнаеш, тъй като си елементарна като гъдулка. А и тоя твоя бек очевидно за друго не става, с изключение на да ти търси по дупките неща, дето ги няма ", унищожиха я в нета.

Разбира се, заралийката чевръсто трие изявленията, които не й харесват и оставя единствено тези, изразяващи телешки екстаз от " подвига " й.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР