Нова порция обвинения между Делян Пеевски и Христо Иванов, след

...
Нова порция обвинения между Делян Пеевски и Христо Иванов, след
Коментари Харесай

Нова порция обвинения между Делян Пеевски и Христо Иванов

Нова порция обвинявания сред Делян Пеевски и Христо Иванов, откакто преди ден двамата започнаха словесна борба поради меморандума на ПП-ДБ.

От коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи назова Христо Иванов " дребна бъбрива Шехерезада ”.

По думите на Пеевски точно Иванов тласкал страната към избори.

Съпредседателят на Демократична България не замълча. Според него експанзията на Пеевски се дължала на обстоятелството, че не можел да има 100% надзор над назначенията.  

" Този памфлет, " мунмурандум ” както го нарекоха, е написан от Христо Иванов. Другите му се подведоха, изложиха се. Видяха, че това нещо е, с цел да се глътне страната. Просто моят другар Христо обърна страната на един огромен тв приемник, реши да го глътне и се задави. Като виждам, всички танцуват към дребната бъбрива Шехерезада Христо и той ги подвежда ”, съобщи Делян Пеевски, представен от NOVA.

" Технологията на това, което господин Пеевски прави, е елементарна. Той се пробва да въвлече всички в един непоносим кален скандал, по логиката, че " развратница петно не хваща ”. Него не го тормози да взе участие в сходно нещо. Цитира някакви измислици, с което да ни кара да отговаряме на тях. Това, несъмнено, ще въвлече всички и ще направи невероятно продължаването на ръководството. Той го прави, тъй като не може да одобри, че би трябвало да има ясна сделка за това по какъв начин ще се носи отговорност за разпределението ”, сподели от своя страна Христо Иванов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР