Нова порция кулинарни вълнения, домашен хляб и гарантирано забавление поднасят

...
Нова порция кулинарни вълнения, домашен хляб и гарантирано забавление поднасят
Коментари Харесай

Звездите ще приготвят домашен хляб в кулинарното шоу Черешката на тортата

Нова порция кулинарни безредици, домакински самун и обезпечено развлечение сервират звездните домакини в " Черешката на тортата " идната седмица по NOVA. В епизодите от понеделник до петък от 20.00 ч. ръкави в кухнята запретват Снежана Макавеева, Владо Николов, Евгения Джаферович, Глория Петкова и Димо Алексиев. Същевременно началник Манчев насочва задача, към която звездните домакини подхождат с нараснало внимание – всяка вечер на трапезата би трябвало да има домашно подготвен самун и чорба.
 Евгения Джаферович
На кулинарната сцена в понеделник възторг, екшън и внушителна погача показва актрисата Снежана Макавеева. Звездата от новия български филм " Бензин " потвърждава, че владее скоростите в кухнята и подготвя първата си чорба. Менюто включва още телешки ребърца с картофи, сладоледена калорийна бомба, а подаръкът за гостите е… мятане на фасул и взор към бъдещето. Във вторник с отскок в кухнята влиза Владо Николов, който залага на елементарни ястия, приготвени от качествени артикули. Дългогодишният капитан и звезда на националния тим по волейбол извежда отбора в " Черешката на тортата " до една незабравима вечер, в която се лее обилие от смях и вино.
 Владо Николов
В сряда щафетата приема брачната половинка на футболиста и звезда от " Като две капки вода " Ваня Джаферович – Евгения. Жени готви, дребната й щерка Леа оказва помощ. Прекрасната вечеря стартира с летящ старт, само че на моменти положителният звук минава границата на положителните маниери. В четвъртък в кухнята се развихря извънземната буря Глория Петкова от последния сезон на VIP Brother. Гостите сигурно няма да останат гладни и жадни, а Глория сполучливо приключва задачата си и като хазаин, и като пожарникар.
 Глория Петкова
Кулинарният край е на снимачната площадка на " Откраднат живот " в петък, когато хазаин е звездата от сериала Димо Алексиев. Актьорът готви в хирургически одежди, само че не и с хирургическа акуратност, като се постанова по неотложност да реанимира фондюто и вечерята. Може ли болничното заведение в сериала да се трансформира в кухня? Още какви изненади предстоят и кой ще е победител в шестата седмица на кулинарното шоу?
 Димо Алексиев
Не пропускайте " Черешката на тортата " всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Докато се подготвяте за идното кулинарно премеждие, можете да си припомните епизодите във Vbox7.com канала на " Черешката на тортата ", а настоящи вести ще откриете в уеб страницата на NOVA и във Фейсбук страницата на предаването.Всички епизоди можете да откриете и в NOVA PLAY. По тематиката Традиционни български ястия готвят звездите в " Черешката на тортата "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР