Нова порция алкохолни подвизи, свързани с Манчестър Сити, се появиха

...
Нова порция алкохолни подвизи, свързани с Манчестър Сити, се появиха
Коментари Харесай

Последният ергенски запой: Грийлиш го изкарват като пиян инвалид

Нова порция алкохолни подвизи, свързани с Манчестър Сити, се появиха в интернет пространството. Едва ли някой ще се учуди, в случай че едно от забърканите имена е това на Джак Грийлиш. Той от дълго време не си поплюва, когато би трябвало да чества и да посегне към чашката, а неотдавна даже беше декларирал, че обича поркането повече от дамите!

Някои побързаха да го сравнят с великия Пол Гаскойн, само че не толкоз по футболни умения, а по запоите, които реализира и не се тормози от никой и от нищо.

Халфът на Ман Сити Джак Грийлиш за следващ път прекали с алкохола, в този момент откакто научи, че не бе включен в състава на Англия за Европейското състезание, което започва на следващия ден.



Футболистът реши да се развихри в Дубай.

Грийлиш бе сниман, до момента в който минава през фоайето на 5-звездния " Джумейра Бийч Хотел " на път към бара на плажа. От фрагментите се вижда, че той едвам се държи на краката си, а човек от антуража му го придържа за ръката.

Футболната звезда е в типичния си чудноват жанр – по джапанки и с бели чорапи - нещо, което сме привикнали да виждаме на Слънчака.

Друга звезда на " жителите " - Ерлинг Холанд, който никакъв го няма в големите финални конфликти, реши да наруши стайлинга си и разпусна косата си на празненството в Ибиса.





Норвежецът, който няма да взе участие на Евро 2024, се изтипоса в копринен костюм на Louis Vuitton, който повече наподобява на пижама, на стойност 2500 паунда и се забавлява на диджейския пулт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР