Нова перспектива на процесите до момента искат да дадат организаторите

...
Нова перспектива на процесите до момента искат да дадат организаторите
Коментари Харесай

Очаква се блокада на Орлов мост този следобед, в ден 81 на протестите срещу Борисов и Гешев

Нова вероятност на процесите досега желаят да дадат уредниците на митинг-концерта „ Бъдеще за България - бъдеще за младите “, който ще се организира в неделя от 16 ч. на знаковото кръстовище Орлов мост, до неотдавна дом на Орловград.
Според уредниците концертът ще събере част от " цвета на България " – културни дейци, интелектуалци, създатели, бизнесмени, преподаватели. За разлика от предходни времена на митинги, последните не са съпроводени със мощни музикални прояви и нови песни. Това са изяснява със страха у артистите да излязат с имената и лицата си, с цел да няма нежелани последици, допълват уредниците.
 Политически водач желае поддръжка от Белия дом за митингите Политически водач желае поддръжка от Белия дом за митингите
Председателят на Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев се обърна към всички български жители, както и към показа...
Сред участниците на митинг-концерта са групите " Контрол ", " Уикеда ", " Сленг ", Теодосий Теодосиев. Проф. Евгений Дайнов също ще приказва пред събралите се.
Иначе 80-тият ден от митинга мина спокойно. Нямаше го даже обичайното шествие до избрани институции, гарнирано със замеряне с яйца и домати. Може би причина за това беше неприятното време в София - през вчерашния ден в столицата валя през множеството време.
" 80 кръгли дни митинг против хунтата на Борисов. Оставка! ", прикани Арман Бабикян от Отровното трио. Той благодари на всички, които са идвали при лагерите да стачкуват, носили са храна, окуражавали са хората от палатките, и всеки, който е потвърдил, че страната би трябвало да има по-добро бъдеще без актуалното държавно управление. " Достойнството е за цялостен живот, благодаря на всеки, който не е могъл да се качи тук, само че е направил нещо положително за нашата идея ", добави Бабикян. " Борисов си отива ", сподели той, а към 70-те протестиращи му дадоха отговор с възгласи " Оставка ".
" Всичките Ви златни кюлчета и пачки не костват колкото един човешки живот. Готов сте да вземете за пленник всеки един от нас поради нежеланието да Ви търпи. Вие сте подготвен да похарчите всеки един от нас, единствено с цел да постоите още малко на власт и да вземете още. Готов сте да лъжете в Европейска комисия против нас, да лъжете посолствата на европейските страни, че сме желали да водим България не по Евроатлантическия път ", добави Бабикян.
 ARD пита: Сляп ли е Европейски Съюз за митингите в България? ARD пита: Сляп ли е Европейски Съюз за митингите в България?
От юли жителите на България стачкуват против министър-председателя Борисов и корумпирания хайлайф. Фактът, че до момента Европейски Съюз съвсем не е реаг...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР