Нова нощна атака по имот на бизнесмен стресна Айтос, мишена

...
Нова нощна атака по имот на бизнесмен стресна Айтос, мишена
Коментари Харесай

Нова атака срещу известен бизнесмен в Айтос

Нова нощна офанзива по парцел на предприемач стресна Айтос, цел е била къщата на търговеца Асен Атанасов, прочут и с името Акиф. Лъскавият му солиден дом се намира на ул. „ Черно море “. „ Беше към 2 часа след среднощ, когато чухме 5 изстрела, звучаха като от бойно оръжие. Изплашихме се, само че излязохме на прага, целена е била стената на къщата “, описаха локални поданици. Асен Атанасов бил прочут като състоятелен човек, търгувал с казани. Живеел в солидната си къща с фамилията си, сина, снахата и техните деца. Пред дома им има паркирани и две първокласни коли, написа burgasinfo.
Фамилията на Асен през днешния ден беше в двора, само че отхвърли да разяснява случая. „ Нищо не можем да кажем, тече следствие, ще попречим. “, сподели мъж, показал се за братовчед на Асен Атанасов. Той не беше по никакъв начин приказлив и се опита да прогони с маркуч със студена вода намиращите се на място двама кореспонденти.
Улица „ Черно море “ се намира на няколко пресечки от ул. „ Бузлуджа “, където преди месец незнайни стреляха по Мерцедеса на известния предприемач Хрисимир Колев-Кокала. Негови близки споделиха, че до този миг стрелците не са открити. От камерите в къщата се виждал неразбираемо пикап, който минава няколко пъти по улицата, която е перпендикулярна на „ Бузлуджа “. Вероятно стрелците са работили от тази посока, стреляли са с револвер „ Макаров “.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР