NOVA NEWS стъпва на опита на NOVA и надгражда, с

...
NOVA NEWS стъпва на опита на NOVA и надгражда, с
Коментари Харесай

Ива Стоянова обяви какво да очакват зрителите NOVA NEWS

NOVA NEWS стъпва на опита на NOVA и надгражда, с концепцията непрекъснато да предлага повече и по-пълна информация на феновете. Така шефът на „ Нова Броудкастинг груп” Ива Стоянова показа новия новинарски канал в медийната група, който започва през днешния ден.

„ Зрителите търсят информация и това ни накара да създадем идната разумна стъпка. Ако желаете да знаете какво се случва у нас и по света, гледайте NOVA NEWS”, прикани Стоянова от ефира на „ Здравей, България”.

Тя сподели още, че NOVA NEWS ще предлага новинарски излъчвания на всеки час, независими излъчвания, както и предавания онлайн на всички събития, които вълнуват доста хора.

„ Всичко се случва с помощта на техническия екип на NOVA и на целия нюзрум – те съумяха да приготвят старта на NOVA NEWS за по-малко от месец. Това е нашето ново нещо, за което благодаря на всички забъркани. Устремът, с който подходиха към това, е доста радващ”, сподели още шефът на „ Нова Броудкастинг груп”.

Тя разгласи, че през новата година NOVA ще предложи доста изненади на феновете.

„ Отново ще има български сериали, „ Като две капки вода” ще стартира още веднъж още в пролетния сезон. Ще има и няколко изненади. Обещавам, че ще бъде забавно и вълнуващо”, сподели Стоянова.

Тя разяснява и развиването на малкия екран през 2020 година

„ Много съм горда и щастлива от това, което NOVA реализира през 2020 година Преодоляхме извънредно сложни моменти около митингите, около влизането на нови хора и основаването на екип. Но сега в нюзрума царува успокоение и упоритост. Там работи екипът, за който постоянно съм мечтала, който идва на драго сърце на работа и си потегля удовлетворен”, сподели шефът и благодари откровено на всички фенове, които гласоподават доверие на медията.

Стоянова разяснява и промяната на собствеността.

„ Не е загадка, че братя Домусчиеви подписаха прелиминарен контракт за продажба с „ Юнайтед груп”. Ако той бъде утвърден от всички регулаторни органи в страната, ще има промяна на собствеността. Вярвам, че с вярата и желанието за развиване на този голям вложител ще продължим да растем. Надявам се и ние да оправдаем доверието”, сподели Стоянова.

Тя благодари на братя Домусчиеви за доверието, което гласоподаваха на екипа на NOVA. „ Те се вълнуваха се от това да развият бизнеса и го направиха, а ние работихме умерено. Дължим им признателност за свободата, която ни дадоха да се разгърнем”, приключи шефът на „ Нова Броудкастинг груп”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР