Нова мода за Коледа се заформи у нас. Подаръците ще

...
Нова мода за Коледа се заформи у нас. Подаръците ще
Коментари Харесай

Нова мода с коледните подаръци - изкупиха кюлчетата злато

Нова мода за Коледа се заформи у нас. Подаръците ще са под формата на вложения, сподели инспекция на " Телеграф “. Най-търсени са дребните златни кюлчета за към 300 лева

Запитванията за плочки от жълтия метал и диаманти са се нараснали доста от началото на декември, описаха търговци. Много от тях са оповестили и специфични промоции.

Брилянти

Сред желаните дарове под формата на влагане са капиталовите диаманти, които се продават със специфичен документ.

Така с изключение на като украшение, което може да се носи всеки ден, подаръкът играе и ролята на актив. Коледното понижение на брилянтите стига до 25 на 100.

Така за 8274 $ вместо за 10 887 $ може да се купят обеци с диаманти и бяло злато.

Колие с диаманти може да се купи за 2171 $, понижено от 2856 $. За 1989 $ ще вземете пръстен с елмаз от розово злато, който преди понижението е коствал 2604 $.

Пръстен от бяло злато с елмаз може да намерите и за 732 $, понижен от 963 $.  Скъпи швейцарски часовници пък има и за над 13 000 евро с коледното понижение.

Злато

Златните кюлчета са от най-купуваните за капиталов подарък, описаха търговци. Вече се оферират плочки в специфични коледни кутии.

Цените на благородния метал потеглят от 120 лева за грам, като за 350 лева може да купите кюлче от 2,5 грама.

За 5-грамова златна плочка ще би трябвало да се бръкнете с 626 лева За някои кюлчета ще се наложи да изчакате сред 1 и 6 седмици за доставка, предизвестиха още търговци.

И допълниха, че в случай че някой не хареса капиталовия си подарък за празниците, може да го върне.

Стойността за изкупуване на злато е по-ниска, в сравнение с е продажната и клиентите би трябвало да го имат поради, акцентираха специалисти. Цената купува за 1 грам кюлче да вземем за пример върви към 107 лева, до момента в който продажната му стойност е с към 45 лева по-висока.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР