Нова мода: Елха под наем за Коледа – колко струва.Живи

...
Нова мода: Елха под наем за Коледа – колко струва.Живи
Коментари Харесай

Нова мода: Елха под наем за Коледа – колко струва

Нова мода: Елха чартърен за Коледа – какъв брой коства.

Живи елхи чартърен пуснаха разсадници за коледните празници, научи „ Телеграф “. За дръвче с размер към 2 метра цената е от 150 до 200 лева

Тя зависи от типа и размера му, като най-малките екземпляри в саксия коства към 60 лв., само че има и високи 4-метрови елхи, които стигат 400 лева

Срещу тази сума потребителите получават коледно дръвче, което да краси къщата им по празниците, а по-късно по избор могат да го върнат.

Ако е в положително положение, т.е. полагани са верни и положителни грижи, до момента в който елхата е гостувала в дома им,

разсадникът дава бонус от 30% отстъпка за последваща покупка на елха.

Целта е след празниците дръвчетата да не се изхвърлят до контейнерите, а при положителни грижи да се засадят и идната година да са по-големи. Така ще могат да гостуват още веднъж в нечий дом или офис за празниците.

Освен това превозването на дръвчетата се прави с камион, което доставя дръвчето непосредствено до адрес, а при предпочитание за връщане го прибира при започване на януари.

Съвети за добра грижа дават от разсадника. Важно изискване за връщане на дръвчето е и да не му е срязан върхът. Експертите дават насоки за развъждането, както и при какви температури, какъв брой време може да издържи. Добре е, с цел да се резервира положителното й положение, да се покрие пръстта с дървесен мулч или декоративна кашпа, с цел да се изолира кореновата бала от температурните амплитуди и за задържане на влагата. Дръвчето би трябвало да се полива постепенно и един път на 2 дни.

С до 50% са понижени някои от типовете, които се продават от разсадници сега. Така да вземем за пример има ели, които са с размери 220 сантиметра на цена 160 лв. вместо 300 лева Елхите с размер от 120 до 140 см пък са понижени от 120 на 90 лева за брой. Естествени елхи се оферират и в магазините за дома и градината, както и в супермаркетите. Най-популярни са сръбски смърч, който коства към 55 лева за дръвче с размери към 1,2 -1,5 метра.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР