Нова много важна следа може да ускори разследването за шесторното

...
Нова много важна следа може да ускори разследването за шесторното
Коментари Харесай

Нова кървава следа за шесторното убийство, във вилата на издирвания Росен откриха...

Нова доста значима диря може да форсира следствието за шесторното ликвидиране в Нови Искър, научи БЛИЦ. Полицията е разкрила кървави облекла във вилата на търсения къде ли не в с. Луково Росен Ангелов, който е обвинен за кървавата екзекуция.

Според една от версиите убиецът имал интимна връзка с убитата Кети. Оперативните служащи още през цялото време на следствието научили за тези тайнствени връзки.

Предстои да се извърши експертиза, с цел да се откри от кого е кръвта по откритите облекла. Интересна детайлност е, че Росен е бил разгласен за търсене по друго дело, преди шесторната екзекуция в Нови Искър. За него се знае, че е добър алпинист. Също по този начин се интересувал от военни тактически дейности. Неотдавна се върнал от чужбина и най-вероятно е следил фамилията няколко дни, преди да нападне къщата в Нови Искър.

Междувременно още през вчерашния ден Министерство на вътрешните работи насочи молба към всички жители, които имат информация за търсеното лице за закононарушението в град Нови Искър, да я подават. Това съобщи на брифинг Антон Златанов, зам.-директор на Столична дирекция на вътрешните работи.

Полицията продължава денонощната работа по случая и се чака в най-скоро време посочения за екзекутор да бъде хванат.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР