Нова любовна двойка се заформи зад кулисите на София ден

...
Нова любовна двойка се заформи зад кулисите на София ден
Коментари Харесай

Ето коя двойка от „София ден и нощ“ се залюби и извън екрана!

 sofia-den-i-nosht-1

Нова любовна двойка се заформи зад кулисите на „ София денонощно “! Двамата от любимците на почитателите са пренесли връзката си и в действителния живот!

Бояна Генова, която нашумя като дребното коте на Валери Божинов, е забила екранния си сътрудник Кристиян Кирилов. Горещата двойка все по- постоянно е забелязвана да си разменя нежни милувки по заведенията.

Те се опитвали да крият връзката си от сътрудниците си в „ София денонощно “, само че много от тях към този момент се досещали какво се случва посред им.

Така, Кристиян Кирилов може да се похвали с следващото си завладяване на интимния фронт. Преди колежката си Бояна, кой имаше интимна спекулация и с някогашната си екранна възлюбена Анна- Мария.

 sofia-den-mitaka

Безспорно обаче най- огромният му удар беше милионерската наследница Веселина Бориславова. Двамата изживяха бурна обич, само че много къса.

Мачото беше спряган и за гадже на фолк дивата Анелия. Но връзките им се оказаха просто другарски.

Бояна Генова също е измежду най- оборотните мадами напоследък. Тя се прочу като Малкото коте, което се пъхна в чаршафите на Валери Божинов, до момента в който беше още женен за Николета Лозанова. А по-късно, хубавицата завъртя главата на не един и двама плейбои.

Дали връзката й с Кристиян Кирилов ще просъществува за повече време, още е рано да се каже. Феновете доста им се радват. Други обаче подозират, че може би аферата е за рекламен трик, който да ги направи още по- известни.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР